• 瀏覽: 41,926
  • 回覆: 196
  • 追帖: 3
我依家嬲到爆炸落咗街!真係忍無可忍!今日我勁忙,本來要OT, 老闆知道我老婆惡都叫我早啲返屋企,所以結果我只係遲咗少少。我有同老婆講會遲少少,但一入門口老婆已經黑面,話我份工邊使搞咁夜。一身嗅汗去沖個快涼又俾佢哦,食食吓飯老闆whatsapp問野,我邊食邊覆幾句。食完再同同事再whatsapp傾咗下,成班都熟,梗係有公事有吹水。點知去轉廁所,老婆竟然攞我部電話whatsapp我老闆問佢點解成日要揾我,叫佢以後唔好搵我。
大佬!嗰個係我老闆,平時仲好關照我我咩面都無哂!我想即時耍冧,老闆已經封鎖咗我 唔知聽日搞唔搞得返😔。我老婆仲好有道理咁話我唔應該同老闆咁多WhatsApp. 大佬!自己無做野真係唔知份份工都要應酬佢仲要發脾氣。我都未出聲。我真係忍無可忍佢自己成日去夜街又得,同朋友傾到機不離手又得......總之野蠻到不得了
我一野衝咗落街,依家揸住支藍妹好過攬住佢!
利申:我一向循規蹈矩,個個月出糧幾乎俾曬佢,仲養埋佢父母,平時就佢就到不得了,反而佢家務只係做少少,平時多數係出去玩多,夜晚成日唔喺屋企,做咩都多多聲氣。

呢啲女人養唔熟,分手有著數。

樓主都出咗幾個舖呻太太,既然咁難忍,不如放生自己啦!
搵律師幫手,離婚公平地分身家啦!

引用:
原帖由 Tosayhi 於 2020-11-13 08:22 AM 發表
樓主都出咗幾個舖呻太太,既然咁難忍,不如放生自己啦!
搵律師幫手,離婚公平地分身家啦!
真係想

引用:
原帖由 燒光一個森林 於 2020-11-13 04:33 AM 發表
離婚喇 離左就有自由 可以屌其他女 人得里一世 甘願對埋佢下半世?
我的確咁大個仔,連同其他女人熟都未試過,咪話屌。

引用:
原帖由 井底遇上獅子 於 2020-11-13 08:38 AM 發表

如果無小朋友就長痛不如短痛啦

離婚吧

引用:
原帖由 井底遇上獅子 於 2020-11-13 10:12 AM 發表

真係想
既然想,咁其實你仲猶豫咩呢?又話怕你老婆搵唔到食?香港哋都無物聽過會餓死人,你放手佢就自然有辦法,只係你捨唔捨得。

引用:
原帖由 井底遇上獅子 於 2020-11-13 01:00 AM 發表
我依家嬲到爆炸落咗街!真係忍無可忍!今日我勁忙,本來要OT, 老闆知道我老婆惡都叫我早啲返屋企,所以結果我只係遲咗少少。我有同老婆講會遲少少,但一入門口老婆已經黑面,話我份工邊使搞咁夜。一身嗅汗去沖個快涼又俾佢哦,食食吓飯老闆whatsapp問野,我邊食邊覆幾句。食完再同同事再傾咗下,成班都熟,梗係有公事有吹水。點知去轉廁所,老婆竟然攞我部電話whatsapp我老闆問佢點解成日要揾我,叫佢以後唔好 ...
如果係真,真係無言!

咁佢真好唔體貼

引用:
原帖由 井底遇上獅子 於 2020-11-13 10:38 AM 發表

客觀睇,你老婆做得幾啱。
唯一錯在冇尊重你。

引用:
原帖由 工廠男 於 2020-11-14 09:08 PM 發表

唯一錯在冇尊重你。
如果佢係為我着想就話啫,弊在佢只係條氣唔順。平時要我隨傳隨到,總之佢自己就咩都得,我就只要佢睇唔順眼就no. 佢嬲,係因為佢要等我食飯。佢自己就可以去到影都冇。其實喺屋企佢都冇咩理我,只係不停玩電話同買野。

引用:
原帖由 工廠男 於 2020-11-14 09:08 PM 發表

唯一錯在冇尊重你。
我都想辛苦成日之後,返屋企有碗熱湯飲下。

引用:
原帖由 井底遇上獅子 於 2020-11-13 01:00 AM 發表
我依家嬲到爆炸落咗街!真係忍無可忍!今日我勁忙,本來要OT, 老闆知道我老婆惡都叫我早啲返屋企,所以結果我只係遲咗少少。我有同老婆講會遲少少,但一入門口老婆已經黑面,話我份工邊使搞咁夜。一身嗅汗去沖個快涼又俾佢哦,食食吓飯老闆whatsapp問野,我邊食邊覆幾句。食完再同同事再傾咗下,成班都熟,梗係有公事有吹水。點知去轉廁所,老婆竟然攞我部電話whatsapp我老闆問佢點解成日要揾我,叫佢以後唔好 ...
女王的教室,有甘強大腎內,幾生修到,好好珍惜

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]