• 瀏覽: 1,369
  • 回覆: 15
男人話講笑咁問一些事,其實係真的講笑,定其實想看我反應?

即係好似講笑問會唔會同他一齊?

熱賣及精選
引用:
原帖由 半夏珍惜西瓜 於 2020-11-11 09:54 PM 發表

其實係好認真咁問,只不過驚衰左怕瘀。

引用:
原帖由 dc31 於 2020-11-11 10:03 PM 發表

其實係好認真咁問,只不過驚衰左怕瘀。
男人的心態係咁?

引用:
原帖由 半夏珍惜西瓜 於 2020-11-11 10:06 PM 發表

男人的心態係咁?
梗係啦,男人要麵,要樽鹽架!

引用:
原帖由 dc31 於 2020-11-11 10:10 PM 發表

梗係啦,男人要麵,要樽鹽架!
但他知我明戀他架喎,我哋識左十幾年

引用:
原帖由 半夏珍惜西瓜 於 2020-11-11 10:35 PM 發表

但他知我明戀他架喎,我哋識左十幾年
女人心海底針,女人心事好難觸摸架,

你點都要畀佢一個明確既答案,咁佢先會安心!

引用:
原帖由 半夏珍惜西瓜 於 2020-11-11 09:54 PM 發表

妳咪又覆佢話,當講笑咁答佢問題咪得囉~

真係分唔到講真定講笑.....

我哋一向好投契,可以坐底傾計幾個鐘不停爭野講,但又會成日發對方脾氣,但幾個月又無事繼續傾,尋晚飲左些酒,他話有d野想問我,叫我當他講笑😂...

引用:
原帖由 半夏珍惜西瓜 於 2020-11-11 11:22 PM 發表

我哋一向好投契,可以坐底傾計幾個鐘不停爭野講,但又會成日發對方脾氣,但幾個月又無事繼續傾,尋晚飲左些酒,他話有d野想問我,叫我當他講笑😂...
應該係想做老豆啦!

引用:
原帖由 半夏珍惜西瓜 於 2020-11-11 11:22 PM 發表

咁咪即係佢尋晚飲完酒九鳥痕囉~

男人講嘅,女人都想知

引用:

其實佢問你咩?好似呢度最鐘意講笑、問都唔問就話:男女都有J的

邊會講笑架,用講笑只是遮掩,其實是想問,男女都一樣,

都系邊講邊笑,橫掂我會喺啲啖

試探你內心係咪鍾意佢

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]