• 瀏覽: 3,808
  • 回覆: 47
  • 追帖: 1
近排收工諗住去商場行個圈睇下有冇野買,就比我見到一個女仔,比佢氣質吸引住
如是者我每日放工都會去個個商場睇下見唔見到佢,又真係比我見到
但次次經過都好似啞左咁,唔知點開口認識佢

引用:
原帖由 davis556 於 2020-11-11 07:51 PM 發表

近排收工諗住去商場行個圈睇下有冇野買,就比我見到一個女仔,比佢氣質吸引住
如是者我每日放工都會去個個商場睇下見唔見到佢,又真係比我見到
我幫你去撩佢, 凶佢, 到時你撲出英雄救美, 我就識做扮驚即閃人.

引用:
原帖由 小說妹頭要拼命 於 2020-11-11 08:15 PM 發表

我幫你去撩佢, 凶佢, 到時你撲出英雄救美, 我就識做扮驚即閃人.
最衰係唔夠膽出聲😂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 davis556 於 2020-11-11 07:51 PM 發表

你開口怕唔怕食貓面㗎?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 小說妹頭要拼命 於 2020-11-11 08:15 PM 發表

呢個留言好笑,咁樣反而成功機會大增

引用:
原帖由 海灘瘦車手 於 2020-11-12 09:34 AM 發表

商場好簡單,過去買嘢就可以搭訕,還可以留下聯系方式,直接點可以約見面。
個女仔唔係係商場做野,我係見到佢成日去買野

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 joycees 於 2020-11-12 01:32 AM 發表

呢個留言好笑,咁樣反而成功機會大增
佢怕醜又細膽, 睇怕呢世都要做青頭仔

引用:
原帖由 小說妹頭要拼命 於 2020-11-12 04:58 PM 發表

佢怕醜又細膽, 睇怕呢世都要做青頭仔
唔知佢啦,佢唔夠膽開口姐或者遲下佢夠膽呢?

引用:
原帖由 joycees 於 2020-11-12 05:02 PM 發表

唔知佢啦,佢唔夠膽開口姐或者遲下佢夠膽呢?
您係未女性, 如係介紹您俾佢識, 訓練佢膽量?

引用:
原帖由 小說妹頭要拼命 於 2020-11-12 05:14 PM 發表

您係未女性, 如係介紹您俾佢識, 訓練佢膽量?
唔啱喎你搵個第二個

引用:
原帖由 joycees 於 2020-11-12 05:15 PM 發表

唔啱喎你搵個第二個
咁搵邊個好?

無論成唔成功都要一試!!

引用:
原帖由 小說妹頭要拼命 於 2020-11-12 05:17 PM 發表

咁搵邊個好?
我點知你搵邊個?我又唔識人。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]