• 瀏覽: 28,179
  • 回覆: 99
  • 追帖: 3
同男友意見一致唔擺酒,儲起舊錢for首期,但其他儀式會做足,金器就諗住租,等到時影相好睇D,想問下有冇sis試過租金器?有咩要注意?Thanks!

熱賣及精選
我都打算租
見個啲三日兩夜套餐
五對鈪,加條頸鏈 一對耳環同幾隻介指
(款式花巧嘢 偏重 粗身 夠晒大體) 已經差不多成萬 另外仲要俾按金幾萬  好似好多咁
呢啲係四正啲既鋪頭
平啲既 都喺金X睇過
但我見到有啲金器上面黑黑地
我估係租得出去多
俾人戴舊左 啲包金甩咗
我連詳細問按金既意欲都無.....

唔好貪平買or租仿金,好假,到時比人睇穿就尷尬,寧願洗多一千幾百租真嘢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Jjmerry 於 2020-11-11 02:10 AM 發表

我都打算租
見個啲三日兩夜套餐
(款式花巧嘢 偏重 粗身 夠晒大體) 已經差不多成萬 另外仲要俾按金幾萬  好似好多咁
呢啲係四正啲既鋪頭
平啲既 都喺金X睇過
我估係租得出去多
俾人戴舊左 啲包金甩咗
咁真係寧願比貴少少租喎...反正按金之後都會退返

引用:
原帖由 fat_blo 於 2020-11-11 12:20 PM 發表

咁真係寧願比貴少少租喎...反正按金之後都會退返
係既 按金係會退既
但租既地方都係位於工業區既小店 真係有啲驚
但我應該都會咁揀

有睇過淘寶
Screen過有啲比較多好評既仿金
賣家秀既相 望落去幾真
一對粗身既鈪 連”專櫃盒”既大概人仔350

另外,你打算將啲租嚟既金器逐啲 “派俾”啲親戚,叫佢哋酙茶時邊幫你戴上 邊影相(=扮佢哋自己買)。定你酙茶前或後自己戴晒上身影相?

我係上網睇定d款再落鋪睇既,都睇咗兩間
第一間上網睇就好似幾多款,但去到款款差唔多,冇乜得選擇
之後去咗千X,有d飾櫃睇下,款都算多,最後租左兩條花鏈

引用:
原帖由 Jjmerry 於 2020-11-11 02:10 AM 發表

我都打算租
見個啲三日兩夜套餐
呢啲係四正啲既鋪頭
平啲既 都喺金X睇過
我估係租得出去多
俾人戴舊左 啲包金甩咗
咁我租個間平過你睇呢間喎
佢都有d套餐係同樣件數既,不過折完都係六七千蚊,而且按金唔洗比咁多

引用:
原帖由 clare311 於 2020-11-11 03:14 PM 發表

我係上網睇定d款再落鋪睇既,都睇咗兩間
第一間上網睇就好似幾多款,但去到款款差唔多,冇乜得選擇
之後去咗千X,有d飾櫃睇下,款都算多,最後租左兩條花鏈
sis有冇相睇?想知係咩價位?

引用:
原帖由 勇敢的吃海鮮 於 2020-11-12 06:03 PM 發表

淘寶
淘寶就算啦,我想租真金呀

引用:
原帖由 clare311 於 2020-11-11 03:21 PM 發表

咁我租個間平過你睇呢間喎
佢都有d套餐係同樣件數既,不過折完都係六七千蚊,而且按金唔洗比咁多
咁價錢好似都ok,間鋪喺邊架?

回覆 引用 TOP

依家一兩,都系兩萬多d姐,買左又唔會無忽肉分分鐘到時又升

金x 商場,好多黑店,唔好去嗰度租

我朋友已經中招

引用:
原帖由 有愛心的apple 於 2020-11-13 12:38 AM 發表

金x 商場,好多黑店,唔好去嗰度租

我朋友已經中招
點黑法?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 萬家喜歡了獅子 於 2020-11-13 12:23 AM 發表

依家一兩,都系兩萬多d姐,買左又唔會無忽肉分分鐘到時又升
就算升左值,賣出去都一樣蝕錢

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]