• 瀏覽: 1,889
  • 回覆: 17
  • 追帖: 1
見到有一直想去嗰間center醫生做半價,試左1.5mm ultherapy,原來都冇想像中咁痛,仲lift up得幾好,感動

熱賣及精選
會唔會好乾啊!

邊間話?細間?

引用:
原帖由 kellywg70 於 2020-11-11 06:18 PM 發表

會唔會好乾啊!
唔會呀,呢隻1.5mm會有細左毛孔既feel,幾彈><

引用:
原帖由 tinc1 於 2020-11-13 05:57 PM 發表

邊間話?細間?
我係cosmax做嫁.唔夠膽去細間啦見醫生唔洗$ 架,你可以上網reg左先 staff同醫生都好好,我就係見佢地好老實又pro先join左^^

你做咗幾錢

係啊 我都好鍾意做機拉提 返屋企之後就勤搽眼霜做保養
加埋打眼尾紋botox就冇哂皺紋啦

引用:
原帖由 bububb883 於 2020-11-17 05:54 PM 發表

你做咗幾錢
$7000眼周仲做埋全面,佢哋醫生都幾細心,之前同佢哋講好想改善嗰啲問題佢哋都有特登幫我諗點打所以出黎效果幾滿意,仲覺得皮膚有幼嫩左

引用:
原帖由 容容兒 於 2020-11-19 12:25 PM 發表

係啊 我都好鍾意做機拉提 返屋企之後就勤搽眼霜做保養
加埋打眼尾紋botox就冇哂皺紋啦
我暫時做機都夠haha,不過cream都唔洗話買咁貴喇,仲好~

你記唔記得有得見醫生先係咪, 要幾$?
Ultherapy同韓國機完全唔同,之前我見有人做完眼紋都淡好多XD

引用:
原帖由 clare311 於 2020-11-19 04:51 PM 發表

$7000眼周仲做埋全面,佢哋醫生都幾細心,之前同佢哋講好想改善嗰啲問題佢哋都有特登幫我諗點打所以出黎效果幾滿意,仲覺得皮膚有幼嫩左
$7000做晒全面???醫生做??

引用:
原帖由 藥水3千 於 2020-11-19 05:09 PM 發表

你記唔記得有得見醫生先係咪, 要幾$?
Ultherapy同韓國機完全唔同,之前我見有人做完眼紋都淡好多XD
yes,覺得幾值得跟落去~~我有講呀,係$7000面+眼
難得仲要promo,但唔知幾時完啦,你問下安全D

引用:
原帖由 milktmn 於 2020-11-19 10:49 PM 發表

$7000做晒全面???醫生做??
係呀,cosmax ft醫生
佢係1.5mm做晒面+眼@@抵到

引用:
原帖由 clare311 於 2020-11-20 06:36 PM 發表

係呀,cosmax ft醫生
佢係1.5mm做晒面+眼@@抵到
有用麻醉膏嗎?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]