• 瀏覽: 2,127
  • 回覆: 25
之前夏天疫情咁嚴重唔敢去做脫毛,而家情況好左心思思想去做下腋下脫毛,各位絲打有冇平、靚、正好介紹?

引用:
原帖由 KirryChan 於 2020-11-9 05:55 PM 發表

之前夏天疫情咁嚴重唔敢去做脫毛,而家情況好左心思思想去做下腋下脫毛,各位絲打有冇平、靚、正好介紹?
咁岩嘅絲打,我都想脫格甩底毛喎,唔知邊間又抵又有效

引用:
原帖由 KirryChan 於 2020-11-9 05:55 PM 發表

反而我之去都脫得7788,我想做腋下美白,夏天曬到好鬼黑,而家果個位黑左一撻

引用:

under arm脫得好來講,我自己試過詩雅代言果間又真係好快脫清

引用:
原帖由 Tobyjaiiiii 於 2020-11-11 01:28 PM 發表

咁岩嘅絲打,我都想脫格甩底毛喎,唔知邊間又抵又有效
如果係脫腋下嘅話有幾間都好平,唔洗1千有埋保養,不過最緊要睇係咪正貨機

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 秋天灰灰 於 2020-11-11 04:48 PM 發表

under arm脫得好來講,我自己試過詩雅代言果間又真係好快脫清
我知你講邊間,我都係呢間脫,脫到第三第四次已經冇左7成毛

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 紅色小羔羊 於 2020-11-11 03:10 PM 發表

反而我之去都脫得7788,我想做腋下美白,夏天曬到好鬼黑,而家果個位黑左一撻
可以試下樓上講個間L記,佢地脫毛療程可以同時脫毛兼美白,抵過出面淨脫毛

引用:
原帖由 mymycony 於 2020-11-16 02:15 PM 發表

可以試下樓上講個間L記,佢地脫毛療程可以同時脫毛兼美白,抵過出面淨脫毛
有幾抵? 聽講出面而家好多地方脫毛都好平,不過脫毛又可以美白又幾唔錯

我係hairlexx 脫 , 幾好~

引用:
原帖由 紅色小羔羊 於 2020-11-17 05:37 PM 發表

有幾抵? 聽講出面而家好多地方脫毛都好平,不過脫毛又可以美白又幾唔錯
up

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 紅色小羔羊 於 2020-11-17 05:37 PM 發表

唔洗一千蚊包埋免費保養仲想點,同出面好多平嘅多數用cheap機,但係呢間有正貨保證

引用:
原帖由 懶豬女士 於 2020-11-17 06:06 PM 發表

我係hairlexx 脫 , 幾好~
呢間出名我都有聽過,會唔會好難book?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mymycony 於 2020-11-20 01:40 PM 發表

唔洗一千蚊包埋免費保養仲想點,同出面好多平嘅多數用cheap機,但係呢間有正貨保證
如果唔洗一千,又係用靚機都幾抵,波長係咪755? 聽人講755脫得最快

引用:
原帖由 KirryChan 於 2020-11-20 03:10 PM 發表

如果唔洗一千,又係用靚機都幾抵,波長係咪755? 聽人講755脫得最快
L記係用755機,脫毛3,4次已經冇乜毛,脫毛個位仲要比起以前白左

引用:
原帖由 mymycony 於 2020-11-20 03:13 PM 發表

L記係用755機,脫毛3,4次已經冇乜毛,脫毛個位仲要比起以前白左
乜脫毛會變白咩?未聽過

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]