• 瀏覽: 2,793
  • 回覆: 19
  • 追帖: 1
如果假設細佬去啊哥婚禮其實係咪應該比多d人情?
定係比番公價人情價錢?
酒樓擺酒

引用:
原帖由 薄荷甜餅 於 2020-11-9 01:56 PM 發表

如果假設細佬去啊哥婚禮其實係咪應該比多d人情?
定係比番公價人情價錢?
酒樓擺酒
我估家人兄弟應該俾多啲掛?

引用:
原帖由 joycees 於 2020-11-9 08:46 PM 發表

我估家人兄弟應該俾多啲掛?
正常!話哂都親人啦!應該都比多d???我都唔知

引用:
原帖由 薄荷甜餅 於 2020-11-9 11:57 PM 發表

正常!話哂都親人啦!應該都比多d???我都唔知
係呀,我知有啲感情好加意俾多啲添啊。

引用:
原帖由 joycees 於 2020-11-9 11:59 PM 發表

係呀,我知有啲感情好加意俾多啲添啊。
咁應該比幾多啊?

引用:
原帖由 薄荷甜餅 於 2020-11-9 11:59 PM 發表

咁應該比幾多啊?
如果兄弟好好感情,你又比得出俾雙倍囉,甚至更多。

引用:
原帖由 joycees 於 2020-11-10 12:05 AM 發表

如果兄弟好好感情,你又比得出俾雙倍囉,甚至更多。
其實感情真係一般

引用:
原帖由 薄荷甜餅 於 2020-11-10 12:07 AM 發表

其實感情真係一般
感情一般咁都要做禮嘅,比公價多啲囉。

引用:
原帖由 joycees 於 2020-11-10 12:08 AM 發表

感情一般咁都要做禮嘅,比公價多啲囉。
係!岩丫...人到!點都人情要到既!雖然一般話哂叫親人仲兩兄弟!點都會到!係有小小諗唔到

引用:
原帖由 薄荷甜餅 於 2020-11-10 12:10 AM 發表

係!岩丫...人到!點都人情要到既!雖然一般話哂叫親人仲兩兄弟!點都會到!係有小小諗唔到
一世人兩兄弟肯定要到啦,有啲就算係嘈交都會出現㗎,你話有冇少少諗唔到?係咩意思?

引用:
原帖由 joycees 於 2020-11-10 12:11 AM 發表

一世人兩兄弟肯定要到啦,有啲就算係嘈交都會出現㗎,你話有冇少少諗唔到?係咩意思?
嘈交都出現!😆咁呢種未見識過喎!咁都仲幾好既!仲念親情!不過嘈得既都應該唔係小事?
哦...我係拿捏唔到個位置去到邊好!聽完意見又感覺都中肯

引用:
原帖由 薄荷甜餅 於 2020-11-10 12:14 AM 發表

嘈交都出現!😆咁呢種未見識過喎!咁都仲幾好既!仲念親情!不過嘈得既都應該唔係小事?
哦...我係拿捏唔到個位置去到邊好!聽完意見又感覺都中肯
哦哦,係啦你聽完應該明白,我聽到出邊有啲就係咁。

引用:
原帖由 joycees 於 2020-11-10 12:19 AM 發表

哦哦,係啦你聽完應該明白,我聽到出邊有啲就係咁。
thx你!迷路神燈👍
幾時都話網絡世界力量真強大
幾時都有好心人幫手

引用:
原帖由 薄荷甜餅 於 2020-11-10 12:23 AM 發表

thx你!迷路神燈👍
幾時都話網絡世界力量真強大
幾時都有好心人幫手
你唔好唔客氣啦,我咁啱見到你個post而我又知道人哋咁做過,咁留下言咋,我唔係成日會上香討架,有啲版區鬧交都有,好怕

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]