• 瀏覽: 6,998
  • 回覆: 60
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 薄絲妮 於 2020-12-25 12:03 AM 發表

我睇過香港起碼有十間可以做smile,佢佔6成都佔咗好多
你去過就知,佢啲講座好多人
不過覆診都好多人

我九月在希瑪做左Smile
都只係$22000 (包哂所有藥費同5次檢查)
有免息分期可以揀
檢查費$100
如果做手術會扣返落去
本身我對眼好乾,所以要滴眼藥水同眼膏兩個星期先做得手術
最後幫我做既係黃禮文醫生,佢好細心同快手
加埋檢查左兩日先正式做,全程無痛
大概兩隻眼5分鐘內完成
做完即刻睇到70%清晰,跟住就要休息多一日先返工
視力大概7-10日完全睇到哂所有野
(溫馨提示,第日次檢查會比較耐,約3小時)
同埋中心冷氣會勁凍,建議帶件厚身既衫同著長褲保暖
有需要可以問我,可做介紹人

回覆 引用 TOP

我有好勁散光,可以做嗎?

引用:
原帖由 sfatphy 於 2020-12-25 06:31 PM 發表

你去過就知,佢啲講座好多人
不過覆診都好多人
依家咁嘅情況佢仲有講座?
不過覆診多人,即係多人揀喺嗰度做手術

引用:
原帖由 半空夜羊 於 2020-12-30 04:19 PM 發表

我有好勁散光,可以做嗎?
Smile 最多可以做500度散光

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 薄絲妮 於 2020-12-31 11:08 PM 發表

依家咁嘅情況佢仲有講座?
不過覆診多人,即係多人揀喺嗰度做手術
佢仲有講座,不過佢都有喺FB 搞live講座
https://www.facebook.com/187582788010649/videos/441122660664914/
好似睇live講座都有得平500

引用:
原帖由 ashleyllll 於 2020-11-6 01:38 PM 發表

小妹600幾度近視, 想做呢個手術
想知幾樣野~

1. 手術前要洗眼 , 聽落似好恐怖, 會唔會痛? 「la唔la」眼?

2.固定眼球裝置 ,塞入眼過程會唔會痛?好唔舒服?

3.正式smile手術時,隻眼合共要整幾耐左右(分鐘)?

4.做手術時, 患者對眼睇到咩? 係一團光? 定全黑乜都睇唔到?

5.手術一完左,對眼睇野其實係清析幾多?
好似話過程好快, 幾分鐘做完

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sfatphy 於 2021-1-8 05:20 PM 發表

https://www.facebook.com/187582788010649/videos/441122660664914/
即係埋單要幾錢

引用:
原帖由 sfatphy 於 2021-1-8 05:20 PM 發表

Live講座ok 喎,我仲以為求其講幾句,原來都幾詳盡

引用:
原帖由 南野秀二 於 2021-1-11 04:17 PM 發表

即係埋單要幾錢
我無用到聽講座減500呢個優惠
直接用code就減到24000

引用:
原帖由 薄絲妮 於 2021-1-13 10:25 PM 發表

Live講座ok 喎,我仲以為求其講幾句,原來都幾詳盡
根本就係同上去啲講座一樣,不過搬去網上播咋嘛

引用:
原帖由 sfatphy 於 2021-1-14 05:19 PM 發表

根本就係同上去啲講座一樣,不過搬去網上播咋嘛
700近視200散光,你建議做smile 定lasik 好?

引用:
原帖由 薄絲妮 於 2021-1-21 06:17 PM 發表

700近視200散光,你建議做smile 定lasik 好?
幾時都係做smile好啲架啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sfatphy 於 2021-1-14 05:18 PM 發表

我無用到聽講座減500呢個優惠
直接用code就減到24000
咁聽埋講座可唔可以再減?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]