• 瀏覽: 6,997
  • 回覆: 60
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 薄絲妮 於 2020-12-7 04:02 PM 發表

咁有無其他費用要之後再俾?
無呀,清晰啲價錢均真D

引用:
原帖由 ricktse 於 2020-12-7 06:16 PM 發表

我還未做 若果做的話 會到希瑪眼科中心做 除了是上市公司外 手術前檢查費用只是100元(若果做的話會退回)

有一次因有眼疾(黃斑積水) 到了清x做 有點兒海鮮價(詳細就不說 感覺有點貴)

不過 該中心醫生普遍是年青人(當然是目視)
但係上市還上市....呢樣唔會係吸引我去幫襯佢既原因...

引用:
原帖由 sfatphy 於 2020-12-10 04:22 PM 發表

無呀,清晰啲價錢均真D
不過其實間間啲價錢都差不多, 唔識揀

引用:
原帖由 薄絲妮 於 2020-12-12 11:50 PM 發表

但係上市還上市....呢樣唔會係吸引我去幫襯佢既原因...
揀上市的原因 是相對規模夠大 有盈運壓力 顧客有什麼事都可透過傳媒給于壓力...
當然有能力或捨得的話 是可以選擇經驗豐富的(名醫) 否則 診所應該是隨機
最便宜的那一間沒有太多資訊(例如包括與否術前術後費用) 而清晰相對太貴 在所有未知的數據下(醫生質素 年資) 只有選擇一間價錢可接受的

引用:
原帖由 薄絲妮 於 2020-12-12 11:53 PM 發表

不過其實間間啲價錢都差不多, 唔識揀
你揀間多啲人去,經驗多啲既,實無死

引用:
原帖由 ricktse 於 2020-12-13 09:48 PM 發表

揀上市的原因 是相對規模夠大 有盈運壓力 顧客有什麼事都可透過傳媒給于壓力...
當然有能力或捨得的話 是可以選擇經驗豐富的(名醫) 否則 診所應該是隨機
最便宜的那一間沒有太多資訊(例如包括與否術前術後費用) 而清晰相對太貴 在所有未知的數據下(醫生質素 年資) 只有選擇一間價錢可接受的
清晰24000既話又唔係太貴,我上網搵過普遍都係咁上下價錢
係你提供嗰間唔知點解特別平,同埋好少人去做,我唔敢去

引用:
原帖由 sfatphy 於 2020-12-14 11:32 PM 發表

你揀間多啲人去,經驗多啲既,實無死
最多人去係邊間?

引用:
原帖由 薄絲妮 於 2020-12-16 09:32 PM 發表

清晰24000既話又唔係太貴,我上網搵過普遍都係咁上下價錢
係你提供嗰間唔知點解特別平,同埋好少人去做,我唔敢去
清晰24000?現在標價29000 就算同一天進行也要28000...
或者 各有所好 尢其是信心好最要

引用:
原帖由 薄絲妮 於 2020-12-16 09:33 PM 發表

最多人去係邊間?
我以前睇過話香港6成smile 都喺清晰做

手術過程超快一只眼大概20秒就做完了

引用:
原帖由 ricktse 於 2020-12-16 10:08 PM 發表

清晰24000?現在標價29000 就算同一天進行也要28000...
或者 各有所好 尢其是信心好最要
原來清晰有優惠碼可以24000

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sfatphy 於 2020-12-19 05:16 PM 發表

我以前睇過話香港6成smile 都喺清晰做
我睇過香港起碼有十間可以做smile,佢佔6成都佔咗好多

引用:
原帖由 冬眠紅色的山羊 於 2020-12-20 11:11 AM 發表

手術過程超快一只眼大概20秒就做完了
咁快?我睇啲片都講要5分鐘

回覆 引用 TOP

全飛秒最新的了。。如果前期檢查好可以做,過程好快的。檢查系耐d
基本好安全的了。

Oman~

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]