• 瀏覽: 1,837
  • 回覆: 11
  • 追帖: 1
如題. 想搵專業小三, 專拆散我姑仔同佢老公.
我姑仔同佢老公是賤人一名. 十年前, 我姑仔一聲不及出. 就同佢男友搬出去住, 我99很擔心她, 電話不會聽. WHATSAPP 不會回覆. 直到結婚前先蒲頭. 結婚後影都沒有. 我99同老爺有事, 理都不理.  而家我99要分財產, 就日日返我99屋企.
我姑仔係個做事不負責任, 沒有交帶. (因為我同佢共事過). 樣子不靚. 品格又差的.
佢老公肥+不高, 但有份政府工+美孚有層樓.

只要可以令到佢同我姑仔離婚. 厚酬.

引用:
原帖由 盧押道上的晚空 於 2020-11-4 01:34 PM 發表

我姑仔同佢老公是賤人一名. 十年前, 我姑仔一聲不及出. 就同佢男友搬出去住, 我99很擔心她, 電話不會聽. WHATSAPP 不會回覆. 直到結婚前先蒲頭. 結婚後影都沒有. 我99同老爺有事, 理都不理.  而家我99要分財產, 就日日返我99屋企.
我姑仔係個做事不負責任, 沒有交帶. (因為我同佢共事過). 樣子不靚. 品格又差的.
...
點厚法? 一千萬, 收三球定金,如何?

回覆 引用 TOP

你是否一定可以做到, 我要佢恨恨飛起佢之餘. 仲要我姑仔想死都死唔去果種.

比得幾多錢先。。。一般都幾十個齋收。。其他費用不包含。

Oman~

回覆 引用 TOP

重賞之下必有勇夫。

情似朝露轉瞬逝,
夕陽西下淚滴凝。
嘗盡千苦與萬痛,
此後天涯各西東。

回覆 引用 TOP

堅定流

回覆 引用 TOP

一條屎橋你出價幾多?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 盧押道上的晚空 於 2020-11-4 02:09 PM 發表

你是否一定可以做到, 我要佢恨恨飛起佢之餘. 仲要我姑仔想死都死唔去果種.
我自住千八尺分層私樓,有跑車,自己生意有公司有店舖有員工,老豆亦比左層樓我收租,月租十萬,身材適中有肌識震波,如何? 你姑仔電話?

回覆 引用 TOP

你姑仔得罪你咩事咁大鑊?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 盧押道上的晚空 於 2020-11-4 01:34 PM 發表

...
有幾厚要講清楚,有人覺得一千幾百蚊叫厚,有人至少過千萬先叫厚!!

回覆 引用 TOP

你的安全感,应该来自于每天在变好的皮肤,体重计上你想保持住的那个体重,银行卡里足够的余额
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]