• 瀏覽: 5,319
  • 回覆: 45
佢地好想比人 "呃" 一次 , 但真係 "呃" 左既話 , 有D囡囡就會比較自私 ,
想據為己有 ... 男既無論拒絕再玩 , 定玩多一排先分手 ,
都會比話係渣男

有D囡囡明白遊戲規則既 , 就可以好來好去 , 仲有得做下朋友 ...

所有嘅大人都試過係細路,雖然,只有少數人記得。
我直接D講拉 ... 其實好多囡囡都想比食家玩 ,
反而D青頭仔笨手笨腳 , 仲會比佢地嫌棄 ...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 軍閥政治 於 2020-11-2 09:30 AM 發表

佢地好想比人 "呃" 一次 , 但真係 "呃" 左既話 , 有D囡囡就會比較自私 ,
想據為己有 ... 男既無論拒絕再玩 , 定玩多一排先分手 ,
都會比話係渣男

有D囡囡明白遊戲規則既 , 就可以好來好去 , 仲有得做下朋友 ...
佢地口説渣男其實內心好愛

引用:
原帖由 超級大作業 於 2020-11-2 11:48 AM 發表

佢地口説渣男其實內心好愛
無愛那會恨,愛而不得才會怨。

生有時
死有時
相聚有時
別離有時
安好
勿念

回覆 引用 TOP

我就識得一個咁樣嘅女性好友 ,佢已經離婚。成日話想搵番個新老公,佢話有兩個男友 。但其實我都知兩個都係"渣男",兩個都只係想同佢造愛,但對佢絕對吾坦白的。

佢稱我為她的最好的男性知己好友,對佢來說,可完全信任。

但要非常淸楚一點,我和她沒有發生過性行為!

完來做渣男的男人,才係醒。

有冇姊妺會笑我7 ?

比較自私

引用:
原帖由 軍閥政治 於 2020-11-2 09:30 AM 發表

都會比話係渣男

會咁樣咩鍾意俾人呃

引用:

都會比話係渣男

女人想俾男人呃一次,最好呃一世,俾女人話渣男ge男人其實之前無做錯,錯在呃呃下唔呃落去
可以呃到女人ge男人先算有本事,俾女人呃到ge男人只可以做兵

引用:
原帖由 psa566 於 2020-11-2 03:04 PM 發表

比較自私
你話女人?
係,當然自私,因為覺得刺激好玩,將自己最好的交給渣男。
之後找好男人同佢執手尾!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 天才 於 2020-11-2 03:32 PM 發表

會咁樣咩鍾意俾人呃
當然拉 !!!

你要記住 , 其實好少女人會主動撩男人啪啪 , 因為好易比人話淫婦 ,
所以如果佢地如果想啪啪 , 就係會瘋狂製造機會比男人撩佢地去啪啪
咁就進可攻  退可守勒 !!!

引用:
原帖由 軍閥政治 於 2020-11-2 06:08 PM 發表

當然拉 !!!

你要記住 , 其實好少女人會主動撩男人啪啪 , 因為好易比人話淫婦 ,
所以如果佢地如果想啪啪 , 就係會瘋狂製造機會比男人撩佢地去啪啪
咁就進可攻  退可守勒 !!!
靠呃飯食咁

引用:
原帖由 天才 於 2020-11-2 06:12 PM 發表

靠呃飯食咁
簡單來講 , 我就係覺得無 "呃蝦條" 呢回事 ...
俗語有句話 : "牛唔飲水唔按得牛頭低" ,
根本隻 "蝦條" 自己都好想比食 !!!

引用:
原帖由 軍閥政治 於 2020-11-2 08:16 PM 發表

簡單來講 , 我就係覺得無 "呃蝦條" 呢回事 ...
俗語有句話 : "牛唔飲水唔按得牛頭低" ,
根本隻 "蝦條" 自己都好想比食 !!!
唔係啊嘛,你話隻 "蝦條" 自己都好想比食?

提示:支持鍵盤翻頁左 右