• 瀏覽: 1,427
  • 回覆: 28
我發覺如果自己係~~~~~~~~~~係大陸既話一定溝好多女~~~~~~最少10個
但係係香港~~~~~甘多年黎係一個到無
大陸既女人對樣同情既要求一定無香港甘高

引用:
原帖由 goodwingoodwins 於 2020-11-1 10:56 AM 發表

我發覺如果自己係~~~~~~~~~~係大陸既話一定溝好多女~~~~~~最少10個
香港你有樓?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 goodwingoodwins 於 2020-11-1 10:56 AM 發表

可以講是事實,但你上去扣女要有現實物質基礎,比如車,樓,不然你可以繼續發發夢,當然你比到她們看你香港超過600尺的私人樓另計

回覆 引用 TOP

我覺得香港女人~~~~~~~貪錢過大陸女人好多

引用:
原帖由 goodwingoodwins 於 2020-11-1 07:10 PM 發表

我就覺得鄉土男人大部份都蠢過大陸男人好很多喇……

回覆 引用 TOP

引用:

等遲吓通關快啲去溝個返來

引用:
原帖由 goodwingoodwins 於 2020-11-1 07:10 PM 發表

港女想法實際,唔通要陪你捱世界咩!

情似朝露轉瞬逝,
夕陽西下淚滴凝。
嘗盡千苦與萬痛,
此後天涯各西東。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 天才 於 2020-11-1 08:30 PM 發表

等遲吓通關快啲去溝個返來
依家都得喇,係酒店住14日,養足精神就去溝女。

情似朝露轉瞬逝,
夕陽西下淚滴凝。
嘗盡千苦與萬痛,
此後天涯各西東。
引用:
原帖由 dc31 於 2020-11-1 08:39 PM 發表

依家都得喇,係酒店住14日,養足精神就去溝女。
係咩,咁咪即刻而家上去囉我唔去啲閑聊吹水區,唔知發生咩事,有嘢喺呢度講埋啦

引用:
原帖由 天才 於 2020-11-1 08:41 PM 發表

係咩,咁咪即刻而家上去囉我唔去啲閑聊吹水區,唔知發生咩事,有嘢喺呢度講埋啦
版主話你地成日吹水,所以移左去吹水區,無乜問題既,只不過無分加囉。

情似朝露轉瞬逝,
夕陽西下淚滴凝。
嘗盡千苦與萬痛,
此後天涯各西東。
引用:
原帖由 dc31 於 2020-11-1 08:47 PM 發表

版主話你地成日吹水,所以移左去吹水區,無乜問題既,只不過無分加囉。
咁煩驚比佢釘上唔好啦唔去

回覆 引用 TOP

好多時樣同時間到幾決定一切~~~~~

引用:
原帖由 goodwingoodwins 於 2020-11-2 10:25 AM 發表

好多時樣同時間到幾決定一切~~~~~
有啲好醜樣都結到婚生B

引用:
原帖由 天才 於 2020-11-2 12:35 PM 發表

有啲好醜樣都結到婚生B
仲有一樣野~~~~~我好鍾意賭波

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]