• 瀏覽: 1,237
  • 回覆: 14
事緣我三年前已經識呢個男仔
今年撞返傾返計
開頭仲覺得佢日日搵我傾計好煩
後尾覺得算啦當多一個人陪傾計
但半年入面我地淨係見過兩次面
其實我都覺得奇怪如果對你有興趣
唔係應該間唔中見面咩?
我約左好多次佢都搵籍口推我
我就問過其實你係咪有女朋友定有其他對象
佢就嬲左我 但過幾日又搵返我
成日都會send下佢啲貓狗相俾我睇
上個月仲同我講有屋企人入左院
我以為 其實講得屋企人俾我聽都係信得過我先講
到最近一次上佢屋企
發覺好多疑點 入佢其中一間房又話唔好 驚佢啲貓沖入去咬佢啲鞋
去佢廁所表面無野 但開個櫃睇 係有枝女仔用牙刷同一埋女仔護膚品
去佢廚房就見到有twin star粉紅色圍裙
我扮睇唔到諗 可能佢平時屋企人上佢屋企放係度 (佢自己住)
到第二日我發現佢開左個狗ig
寫住「一家x口」
仲俾我發現有個女仔真身
我同佢講:「原來你一直都有女朋友,我發現好多野都唔係巧恰咁簡單,唔再阻你一家x口」
佢淨係覆我what? 仲block埋我

我完全無諗過可以一路俾呢個人呃足我半年,當初仲同我講佢無女朋友,仲要期間其實都覺得佢好可疑諗住唔傾落去,但佢又繼續搵我,到頭來原來一直都有女朋友,仲好開心成日去放狗。

熱賣及精選
呢D玩家來既。。
你話比佢女友知有用咪?
一定係老屈你自己埋佢身,之後佢拒絕左你,你就攪佢啦。

從來沒有相戀,怎會明瞭愛過的痛。
無伴侶,怎能明白愛 要有衝動。
不計代價都想要懂,離別後怎寬容,
而痛苦感覺又分幾種?
引用:
原帖由 fwho 於 2020-10-30 10:47 AM 發表

呢D玩家來既。。
你話比佢女友知有用咪?
一定係老屈你自己埋佢身,之後佢拒絕左你,你就攪佢啦。
唔甘心俾佢呃左咁耐 佢就咁開心天倫樂咁

你未失身同失金已經算叻架啦,
睇佢都應該食左唔少女啦。

從來沒有相戀,怎會明瞭愛過的痛。
無伴侶,怎能明白愛 要有衝動。
不計代價都想要懂,離別後怎寬容,
而痛苦感覺又分幾種?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 吾性感尤物 於 2020-10-30 10:51 AM 發表

唔甘心俾佢呃左咁耐 佢就咁開心天倫樂咁
你都冇同佢拍拖,點解話佢呃你?

引用:
原帖由 紂王馬 於 2020-10-30 11:49 AM 發表

你都冇同佢拍拖,點解話佢呃你?
一定要拍拖先俾人呃?

引用:
原帖由 吾性感尤物 於 2020-10-30 12:08 PM 發表

一定要拍拖先俾人呃?
其實冇蝕底,就唔駛太介意了

引用:
原帖由 紂王馬 於 2020-10-30 04:24 PM 發表

其實冇蝕底,就唔駛太介意了
一定要有蝕底就唔講俾佢女朋友等佢蒙在鼓裡?大佬 情感上既既損失邊個賠返俾我?

引用:
原帖由 吾性感尤物 於 2020-10-30 10:43 AM 發表

事緣我三年前已經識呢個男仔
今年撞返傾返計
開頭仲覺得佢日日搵我傾計好煩
後尾覺得算啦當多一個人陪傾計
但半年入面我地淨係見過兩次面
其實我都覺得奇怪如果對你有興趣
唔係應該間唔中見面咩?
我約左好多次佢都搵籍口推我
我就問過其實你係咪有女朋友定有其他對象
佢就嬲左我 但過幾日又搵返我
成日都會send下佢啲貓狗相俾我睇
上個月仲同我講有屋企人入左院
我以為 其實講得屋企人俾我聽都係信得過我先 ...
分開咗唔好理佢囉

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 吾性感尤物 於 2020-10-30 07:31 PM 發表

一定要有蝕底就唔講俾佢女朋友等佢蒙在鼓裡?大佬 情感上既既損失邊個賠返俾我?
咁即係你情感上蝕底左

回覆 引用 TOP

提示: 違規內容已被屏蔽
正一賤男

回覆 引用 TOP

話左都冇用,人地未必信你,以為你9UP

回覆 引用 TOP

妳生氣想告訴他女朋友讓他們不愉快,沒必要,紙保不住火,遲早會明白。

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]