• 瀏覽: 2,976
  • 回覆: 24
有冇發現有眼紋好似點用遮瑕都好,啲粉都kick住kick住,永遠都遮唔乾淨。。。眼袋更加遮唔到

粉底液厚塗呢遮瑕呢

係呀!黑眼圈都易遮D、眼紋眼袋嗰個位有少少凹凸,點遮都好難平滑...
你平時有冇keep好眼周㗎!?我之前就係因為咁,索性做ultherapy

引用:
原帖由 monica1994 於 2020-10-30 10:58 AM 發表

粉底液厚塗呢遮瑕呢
如果太厚會好易click粉,乾肌仲慘...

眼袋不好弄啊

確實有時候遮都遮唔掉

引用:
原帖由 chilong2233 於 2020-10-30 01:43 PM 發表

係呀!黑眼圈都易遮D、眼紋眼袋嗰個位有少少凹凸,點遮都好難平滑...
你平時有冇keep好眼周㗎!?我之前就係因為咁,索性做ultherapy
咁做一次幾錢?真係唔知ultherapy 可以打眼周wo...我就係想提升下側邊鬆咗嗰啲地方

引用:
原帖由 tanlive12309 於 2020-11-2 10:32 AM 發表

確實有時候遮都遮唔掉
係,一厚搽就更明顯了...

引用:
原帖由 lasenfbian 於 2020-11-1 09:27 PM 發表

我也有一樣嘅問題,同問
眼紋lift up左真係遮瑕都唔使落我覺得ultherapy幾好呀,不過要搵好D既醫生
我淨係夠膽去出名同大間嗰啲,好似Cosmax,我都係喺佢哋嗰度做㗎咋...

引用:
原帖由 犯法呀 於 2020-11-2 02:58 PM 發表

咁做一次幾錢?真係唔知ultherapy 可以打眼周wo...我就係想提升下側邊鬆咗嗰啲地方
ultherapy 1.5mm都可以拉返平啲細紋,最好專業啲嘅醫生操作喇
仲有半價$7000就全面加眼醫生做
我係跟上面我講個間呀~

引用:
原帖由 chilong2233 於 2020-11-5 02:00 PM 發表

ultherapy 1.5mm都可以拉返平啲細紋,最好專業啲嘅醫生操作喇
仲有半價$7000就全面加眼醫生做
我係跟上面我講個間呀~
咁呢個價錢都OK喎!係咪要搵你介紹先有?我都諗住見醫生先,之前唔夠膽立亂去做,我仲以為呢間好貴添!比我想像中平,試吓都好

引用:
原帖由 犯法呀 於 2020-11-5 05:34 PM 發表

咁呢個價錢都OK喎!係咪要搵你介紹先有?我都諗住見醫生先,之前唔夠膽立亂去做,我仲以為呢間好貴添!比我想像中平,試吓都好
可以搵我介紹或者上網登記咨詢先都得!佢哋好好可以先免費見醫生做埋皮膚分析呀嘛

主題標籤 #化妝
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]