• 瀏覽: 36,701
  • 回覆: 225
  • 追帖: 1
大家感情我覺得未穩定,太快結婚我覺得完全係一個錯誤。一係結婚一係分手?點解要做呢d選擇

熱賣及精選
感情基礎夠穩定咪結婚

引用:
原帖由 投機大師 於 2020-10-29 03:04 PM 發表

大家感情我覺得未穩定,太快結婚我覺得完全係一個錯誤。一係結婚一係分手?點解要做呢d選擇
佢應該比人搞人咗個肚,諗住搵你埋單呀~

引用:
原帖由 投機大師 於 2020-10-29 03:04 PM 發表

無機師,無有錢佬,無富公子........無得釣了。
之前又蝕咗,同人上床,現在搵你 埋單,正常到暈。

引用:

人地無左份工, 想要長期糧票, 實屬正常

有空姐嫁比你都嫌三嫌四, 難道樓主要個空少嫁比你?

失業想泊個穩定碼頭呀嘛,咁都要問樓主IQ應該冇60

回覆 引用 TOP

而家呢個經濟環境,唔想有太大筆支出,睇定d先。空姐只係空中服務員,何來優越感。何謂我執到?而家唔結婚又係洗我既,結左婚又係洗我既,無分別啦。

仲有一大班空少都想同你結婚

臨兵鬥者皆陣列在前
          丸attack 🤗
引用:

佢睇淡後市

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 投機大師 於 2020-10-29 04:17 PM 發表

而家呢個經濟環境,唔想有太大筆支出,睇定d先。空姐只係空中服務員,何來優越感。何謂我執到?而家唔結婚又係洗我既,結左婚又係洗我既,無分別啦。
婚照結但唔擺酒,唔影婚紗相,無蜜月 、無禮金、乜都唔搞!
淨係簽個名 睇吓佢制唔制

簽份同意書,結婚後大家費用aa制,睇下佢會不會應承你

中出多次即飛

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2020-10-29 03:50 PM 發表

佢應該比人搞人咗個肚,諗住搵你埋單呀~
飛雞搵接盤俠

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]