• 瀏覽: 38,099
  • 回覆: 225
  • 追帖: 1
揾飯票同老細

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sunny2020 於 2020-10-30 10:35 AM 發表

我做扎鐵想識空姐,離過婚,生過都可以接受
good luck

回覆 引用 TOP

真係要逼我就等條女講分手啦,費事自己做醜人。無謂為難自己,加重負擔

冇咗份工又到適婚年齡, 自然想結婚生仔啦 !😅

回覆 引用 TOP

好正常呀失業自然要找些事充實下自己

回覆 引用 TOP

【職位招聘】啟勝下月辦大型招聘 請200人包括航空、酒店業人員 !
叫女友轉工 !

https://www.ctgoodjobs.hk/news/職 ... utm_campaign=fbpost

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 投機大師 於 2020-10-29 03:04 PM 發表

大家感情我覺得未穩定,太快結婚我覺得完全係一個錯誤。一係結婚一係分手?點解要做呢d選擇
呢度啲人標題都未睇清楚就話樓主女友失業,明明樓主講係空姐,即係仲做緊啦!關搵唔到錢咩事?

迫婚迫得咁急,有可疑

回覆 引用 TOP

試車ok就結婚

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 29-10-2020 03:50 PM 發表

佢應該比人搞人咗個肚,諗住搵你埋單呀~
說出重點來

大事大非  法律第二

回覆 引用 TOP

屌 L 爆佢個西!再講

回覆 引用 TOP

樓主, 清醒D, 佢做空姐, 都搵唔小, 依家開支都唔比, 都同你計,結婚後你份糧一定要比哂佢,  結婚都係離婚收埸, 真係見唔小, 依家佢唔被人炒,人工都減半, 無得飛, 當然想結婚, 唔洗做, 你咪問問佢結婚後打算乜?  

唔結即分, 呢種唔係叫'愛情', 係叫'威脅'!!!!!!!!! 結來做乜?  

咁急, 一係佢比人攪大咗, 一係被人非咗 (有第三者), 一係想做少奶粉!!!!!!!!唔係亂講, 真人真事, 見唔小.  
如果咁白痴IQ 問題都唔識答, 請'結婚'吧, 因為最少有個心計女人睇實你.
你心裡早有答案啦, 你都搵人支持下決定. 同你講外面大把女, 咪傻.

引用:
原帖由 pps173 於 2020-10-30 11:16 AM 發表

呢度啲人標題都未睇清楚就話樓主女友失業,明明樓主講係空姐,即係仲做緊啦!關搵唔到錢咩事?
做緊人工都減半, OK便利店人炸,  重要死約, 分分鐘有第二炒人, 未來1年都飛唔到, 你話同錢有沒關?

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 6472963121 於 2020-10-30 12:44 PM 發表

樓主, 清醒D, 佢做空姐, 都搵唔小, 依家開支都唔比, 都同你計,結婚後你份糧一定要比哂佢,  結婚都係離婚收埸, 真係見唔小, 依家佢唔被人炒,人工都減半, 無得飛, 當然想結婚, 唔洗做, 你咪問問佢結婚後打算乜?  

唔結即分, 呢種唔係叫'愛情', 係叫'威脅'!!!!!!!!! 結來做乜?  

咁急, 一係佢比人攪大咗, 一係被人非咗 (有第三者), 一係想做少奶粉!!! ...
agree

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]