• 瀏覽: 38,096
  • 回覆: 225
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 逍遙老僧 於 2020-10-29 10:30 PM 發表

我係你會立即娶佢
可能冇錢結婚點娶?

引用:
原帖由 投機大師 於 2020-10-29 03:04 PM 發表

大家感情我覺得未穩定,太快結婚我覺得完全係一個錯誤。一係結婚一係分手?點解要做呢d選擇
當年東莞掃黃后好多女女翻鄉下結婚,道理一樣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 投機大師 於 2020-10-29 04:17 PM 發表

而家呢個經濟環境,唔想有太大筆支出,睇定d先。空姐只係空中服務員,何來優越感。何謂我執到?而家唔結婚又係洗我既,結左婚又係洗我既,無分別啦。
空中小姐 有條件 夠高 樣不差 身材一定好
比起好多女 外在條件好 內在可倍養

回覆 引用 TOP

又會咁偏激嘅?一係結婚,一係分手,冇一個中間位置嘅咩? ……例如大家計劃疫情過後,唔需要戴口罩,到時結婚辦喜事都方便好多

又或者向佢訂婚先,安撫下佢情緒

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 天才 於 2020-10-29 11:58 PM 發表

可能冇錢結婚點娶?
咁嫁個人有錢結婚的

引用:
原帖由 逍遙老僧 於 2020-10-30 12:35 AM 發表

咁嫁個人有錢結婚的
咁你叫我佢個女朋友嫁呀

回覆 引用 TOP

青春有限,無法再蹉跎歲月,一直和你煮無米粥...

回覆 引用 TOP

梗係唔好中佢招啦, 結婚不是兒戲.

舉報漢奸走狗及曱甴, 人人有責!!!

回覆 引用 TOP

兩睇姐

回覆 引用 TOP

感情夠穩定,就應該畀女方一個交代。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 applebbkk1982 於 2020-10-29 04:05 PM 發表

無機師,無有錢佬,無富公子........無得釣了。
之前又蝕咗,同人上床,現在揾你 埋單,正常到暈。
有道理

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 投機大師 於 2020-10-29 03:04 PM 發表

大家感情我覺得未穩定,太快結婚我覺得完全係一個錯誤。一係結婚一係分手?點解要做呢d選擇
你去超級市場特賣攤檔試食,你都試食咗三四五六七轉都未決定到買定唔買,特賣員要求你一係買一係過住,我覺得一D都唔過份。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2020-10-29 03:50 PM 發表

佢應該比人搞人咗個肚,諗住搵你埋單呀~
你估中左,樓主唸緊做唔做接盤俠

回覆 引用 TOP

嗰就結唄,唔通戀愛唔系以結婚為前提嘅咩

引用:
原帖由 任砌天使雞 於 2020-10-29 04:43 PM 發表

飛雞搵接盤俠
我做扎鐵想識空姐,離過婚,生過都可以接受

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]