• 瀏覽: 37,745
  • 回覆: 225
  • 追帖: 1
失業當然想有人養

引用:
原帖由 投機大師 於 2020-10-29 04:17 PM 發表

而家呢個經濟環境,唔想有太大筆支出,睇定d先。空姐只係空中服務員,何來優越感。何謂我執到?而家唔結婚又係洗我既,結左婚又係洗我既,無分別啦。
你見近排空姐新聞, 立即捉住呢個機會作文, 香討式作文

peterpeterbbc
假野

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 投機大師 於 2020-10-29 03:04 PM 發表

大家感情我覺得未穩定,太快結婚我覺得完全係一個錯誤。一係結婚一係分手?點解要做呢d選擇
話事權係你度就梗係R多點著數先好應誠佢

點擊數事關廣告收入,千其咪入毒果link

香港郊外大量荒廢農田,街市有大量空鋪。
把差的變得更壞, 損人不利己
激進派只會講大話 !

回覆 引用 TOP

佢被炒冇錢出糧,咪從此靠你出糧比佢繼續un un腳繼續享受人生,若果唔結婚,到時老左你一腳踢開佢咁咪咩都冇晒。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 投機大師 於 2020-10-29 03:04 PM 發表

大家感情我覺得未穩定,太快結婚我覺得完全係一個錯誤。一係結婚一係分手?點解要做呢d選擇
我係你會立即娶佢

靚=結婚

回覆 引用 TOP

岩就結

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 投機大師 於 29-10-2020 03:04 PM 發表

一於絕交。。。不過。。。絕交之前,性交左先。

回覆 引用 TOP

未穩定就唔好結住啦
講開結婚,今日有同事講,結完婚之後離婚都係為咗分對方身家🙈

回覆 引用 TOP

結婚要洗錢,但樓主個空姐又失業,正常應該推遲先係

回覆 引用 TOP

呢個年頭要結婚都唔容易

回覆 引用 TOP

引用:

你女友話一係結婚一係分手?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]