• 瀏覽: 12,887
  • 回覆: 96
  • 追帖: 2
兩個月前m到後發覺陰核附近有咗一粒小瘡, 按下去有少少腫脹, 隔幾日越嚟越大粒, 之前有念珠菌用確膚寧 對付真菌嘅藥膏, 用後少少收細, 隔幾日隔幾日又脹大 好似一粒座瘡😣😣
係陰唇旁邊嘅位置又生咗幾粒瘡細細嘅 keep住搽確膚寧無消腫,有少少白色頭 摸上去有少少感覺, 有兩粒大粒咗 ……上網睇過有一種病叫做 巴氏腺囊腫(Bartholin cyst, 會唔會係呢????
我有用護墊習慣, 因為之前有試過念珠菌, 好返之後就用護墊會唔會焗住佢🤔🤔🤔
月頭我會去睇醫生了解下
做女人真係麻煩!!!

熱賣及精選
似椰菜花

仲月頭、依加好即刻去

引用:
原帖由 台風默默的手袋 於 2020-10-29 02:42 PM 發表

兩個月前m到後發覺陰核附近有咗一粒小瘡, 按下去有少少腫脹, 隔幾日越嚟越大粒, 之前有念珠菌用確膚寧 對付真菌嘅藥膏, 用後少少收細, 隔幾日隔幾日又脹大 好似一粒座瘡😣😣
係陰唇旁邊嘅位置又生咗幾粒瘡細細嘅 keep住搽確膚寧無消腫,有少少白色頭 摸上去有少少感覺, 有兩粒大粒咗 ……上網睇過有一種病叫做 巴氏腺囊腫(Bartholin cyst, 會唔會係呢????
我有用護墊習慣, 因為 ...
如果沒有不安全性行為,應該吾太擔心。

唔快啲去睇醫生、萬一無左條西隧要去迫紅隧東隧仲麻煩

快去睇醫生

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 台風默默的手袋 於 2020-10-29 02:42 PM 發表

你信吾信我?我可以免費幫你check一check,包你粒陰核舒服番😁😁

影張相畀睇下

一定係性病,除非唔係

回覆 引用 TOP

引用:

咁奇怪會生瘡嘅?盡快去睇吓醫生啦。

回覆 引用 TOP

生性病

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 消失的香蕉 於 2020-10-29 05:02 PM 發表

影張相畀睇下
即係叫樓主影條J比你睇啫

臨兵鬥者皆陣列在前
          丸attack 🤗
阿姐,冇相點討論,就算睇醫生都會叫妳除底褲

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]