• 瀏覽: 1,923
  • 回覆: 16

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
Covermark Serum quite good , Sogo Thankful week買左

引用:
原帖由 zoniadezzu 於 2020-10-28 10:01 PM 發表

Covermark Serum quite good , Sogo Thankful week買左
點好用法?

引用:
原帖由 maryamaku 於 2020-10-28 10:04 PM 發表

點好用法?
帶口罩令到容易敏感, 用左呢枝SERUM穩定返皮膚, 仲有用保濕CREAM, 感覺上吸引好左!
https://eshop.covermark.hk/product/mcs-set/

回覆 引用 TOP

covermark枝精華上年sogo thankful week買左,
用晒成枝都無感, 不過上年個set送果枝科研精華就ok,
起碼睇到有少少效果, 但睇返千幾蚊覺得太貴冇買

最近買左lancome 金色果罐玫瑰面霜覺得好用,
皮膚細緻同有光澤左, 毛孔同幼紋都改善左少少,
但覺得價錢太貴唔確定用完會唔會回購

蘭蔻小黑樽

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 路邊灰湯圓 於 2020-10-29 11:03 PM 發表

covermark枝精華上年sogo thankful week買左,

我有用過科研精華覺得唔錯,之後買埋枝Lotion都好好用

回覆 引用 TOP

borghese DNActive serum, 用幾日已經令皮膚嫩滑左好多,$700正價,中價錢,可等一田特賣時會再抵d.

回覆 引用 TOP

蘭蔻菁純系列都好用

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 路邊灰湯圓 於 2020-10-29 11:03 PM 發表

呢隻好貴嘅wo

回覆 引用 TOP

科顏氏

回覆 引用 TOP

蘭蔻菁純系列

回覆 引用 TOP

黛柯系列,保濕效果很好