• 瀏覽: 23,933
  • 回覆: 189
嚟公司已經一年多,很慶幸自己遇到了麗姐,佢系我嘅上司,離婚兩年多,有一個兒子,佢兒子喺前夫嗰度,比我大六歲,系一個很成熟、溫柔嘅女性。喺相處嘅一年多,對我照顧很好,唔知從幾時開始,我就對佢有啲依賴,最近呢種感覺越嚟越強烈,有一天就我哋兩個喺一起公司,突然好想抱住佢,告訴佢我中意佢,可系又害驚被拒絕,我到底點辦?

開心每一天。
熱賣及精選
引用:
原帖由 即刻真盡頭 於 2020-10-28 07:32 PM 發表

嚟公司已經一年多,很慶幸自己遇到了麗姐,佢系我嘅上司,離婚兩年多,有一個兒子,佢兒子喺前夫嗰度,比我大六歲,系一個很成熟、溫柔嘅女性。喺相處嘅一年多,對我照顧很好,唔知從幾時開始,我就對佢有啲依賴,最近呢種感覺越嚟越強烈,有一天就我哋兩個喺一起公司,突然好想抱住佢,告訴佢我中意佢,可系又害驚被拒絕,我到底點辦?
😲佢個仔仲要大你六歲😲

引用:
原帖由 即刻真盡頭 於 2020-10-28 07:32 PM 發表

上番大陸問啦!

回覆 引用 TOP

女上司46,佢仔21,樓主15歲咁呀?

放膽去馬,追女一定要膽大心細面皮厚!

情似朝露轉瞬逝,
夕陽西下淚滴凝。
嘗盡千苦與萬痛,
此後天涯各西東。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 max3306kin 於 2020-10-28 08:11 PM 發表

女上司46,佢仔21,樓主15歲咁呀?
明顯個女上司大佢六歲🤷‍♀️

引用:

麻甩佬天性.愛飲奶

回覆 引用 TOP

AV情節,最后office激戰連場

My name is Pong! James Pong!
亮劍啦....

個仔仲大樓主咁多

回覆 引用 TOP

樓主有何打算?真的求愛嗎?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 沙灘青蛙 於 2020-10-28 07:49 PM 發表

😲佢個仔仲要大你六歲😲
樓主呢個po,證明樓主應該好細個,而且做事好粗心大意,導致女主角經常要當佢細路仔咁照顧

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 沙灘青蛙 於 2020-10-28 07:49 PM 發表

😲佢個仔仲要大你六歲😲
我都唔係好明...究竟樓主想認人做契媽定情人呢?

回覆 引用 TOP

如果真嘅中意,年齡唔系問題,大膽去表白

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 JamesPong_007 於 2020-10-28 08:44 PM 發表

AV情節,最后office激戰連場
估中……

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]