• 瀏覽: 725
  • 回覆: 12
細細個好簡單~~~~~~~念住大過佐就結婚~~~~~~~細細個讀BOY校~~~~~~~直至出黎做野先明白~~~~~~~我念得太簡單~~~~~~出黎做野生活上識得既女生好少~~~~~~~~同埋就算識到到唔一定做到女朋友~~~~~~E種情況可以講係浪費佐好多時間
直到今時今日先知到~~~~~女人到係隼中係20%既BOY手上~~~~~~~大約80%到係無女~~~~~~~~唔怪得做妓女甘好搵
做佐幾十年人~~~~~~~有女朋友既時間一年到唔超過~~~~~
更加唔好話搵SP~~~~~搵到SP既一定係超級靚
跟住依+到年幾大~~~~再去搵更加難
我佑香港好多好似我甘一生人到結唔到婚
根本我既一生到係俾香港女生埋沒佐既一個人

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
你都可以去做.......妓男

引用:
原帖由 印度凸警 於 2020-10-27 05:30 PM 發表

你都可以去做.......妓男
我最大既問題係無錢~~~~~~~結果無女人鍾意~~~~~~
依+連時間到無埋
女人令我既一生到好絕望

引用:
原帖由 goodwingoodwins 於 2020-10-27 05:32 PM 發表

我最大既問題係無錢~~~~~~~結果無女人鍾意~~~~~~
依+連時間到無埋
女人令我既一生到好絕望
你仲有對手

引用:
原帖由 印度凸警 於 2020-10-27 05:41 PM 發表

你仲有對手
WHO物水

引用:
原帖由 goodwingoodwins 於 2020-10-27 05:48 PM 發表

WHO物水
哈哈哈
你對手吖

引用:
原帖由 無聊之無聊 於 2020-10-27 06:03 PM 發表

哈哈哈
你對手吖
甘佑係~~~~~大多數時間到係打FLY機
好在有電腦~~~~電腦既好處就係睇AV好靚
我鍾意睇D真人自拍
唔知點解甘勁搵到D年輕佑可以唔洗套仲可以拍埋既主播~~~~~做果D主播係咪好好搵

回覆 引用 TOP

假如樓主所言係真,咁....過往幾十年
你無好好利用去把握學習、進修,
而提高自己競爭條件。
人不學豈知道;識多樣嘢就多個機會去
溝女。當你識睇穿女人嘅心時,佢就會
跟你一世。當然基本上係要以心比心,
先有資格去爭取。
男人一輩子有好多時間歲月機會去尋偶,
而女人就老一年醜過一年,佢哋比男人更
悲呀 !

引用:
原帖由 RV356484 於 2020-10-27 10:35 PM 發表

假如樓主所言係真,咁....過往幾十年
你無好好利用去把握學習、進修,
而提高自己競爭條件。
人不學豈知道;識多樣嘢就多個機會去
溝女。當你識睇穿女人嘅心時,佢就會
跟你一世。當然基本上係要以心比心,
先有資格去爭取。
男人一輩子有好多時間歲月機會去尋偶,
而女人就老一年醜過一年,佢哋比男人更
悲呀 !
其實我完全唔鍾意女人~~~~~~只係鍾意佢下面果度~~~~~~~~~
女人絕對唔係物野好野黎~~~~~~~~~機本上10個女人10個到係衰~~~~~~~男人唔係無衰既~~~~但味去度果人果種仆街程度~~~~~理實生活中~~~~~~~~~女人就老一年醜過一年~~~~~~~~可能因為女人太音毒~~~~上天就俾佐好野佢~~~~~~~~~唯有弓起佢

回覆 引用 TOP

情愛雖男女
互賞如百花
天下美醜臉
看君何評價
文若常能讀
精粹自中華
修養是品德
誠意勝謊話

人要先提高自己,不好自暴自棄

引用:
原帖由 RV356484 於 2020-10-28 09:21 AM 發表

情愛雖男女
互賞如百花
天下美醜臉
看君何評價
文若常能讀
精粹自中華
修養是品德
誠意勝謊話
依+女人送俾我到無力小

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 前期有弟弟 於 2020-10-28 09:41 AM 發表

人要先提高自己,不好自暴自棄
人既人生到係俾資本主義呃佐

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]