• 瀏覽: 6,107
  • 回覆: 101
但我又唔想為了結而結 , 同一個不是很喜歡的人在一起 . 

但我喜歡的人, 追到的機會差不多是 0

人生無愛情 , 我覺得不快樂.

所有嘅大人都試過係細路,雖然,只有少數人記得。
引用:
原帖由 今天遠方的西瓜 於 2020-10-27 03:48 PM 發表

不要同一個不喜歡的人結婚,那是噩夢的開始
我喜歡她, 但她不是很喜歡我, 怎辦.

如果你有$單身都可以快樂架油蕉到晚都只有啪啪聲

愛情也要睇緣分

回覆 引用 TOP

你唔快樂係因為得唔到你想得到既野..
同你係唔係單身唔一定有關係.

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2020-10-27 03:47 PM 發表

大把人都唔快樂,你會理會他們嗎!?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2020-10-27 04:00 PM 發表

投胎做人地個仔

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2020-10-27 03:47 PM 發表

唔快樂又點呀?咪降低要求囉!

話哂豬西都係肉…

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2020-10-27 04:00 PM 發表

放棄。

我想做李嘉誠,做唔到點啊?可以點?放棄理想。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 印度凸警 於 2020-10-27 04:01 PM 發表

如果你有$單身都可以快樂架油蕉到晚都只有啪啪聲
如果你冇$單身都可以快樂架😊油蕉到晚都被人啪啪聲

最后,你以為的過不去都會過去

回覆 引用 TOP

引用:

幻想係美麗,電實係殘酷嘅!當你追到你喜歡嘅人時,感受又可能係另一回事

應該講香港...單唔單身..都好難快樂

回覆 引用 TOP

不可強求

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]