• 瀏覽: 5,054
  • 回覆: 37
邊有咁仆街架,係我同老婆有爭拗有心結時,莫視我地有2⃣️個好細個小朋友,一家仍有機挽回時,教我老婆去勾佬,一路洗佢腦,一路叫我放手🤬🤬🤬🤬🤬咁多年予盾愈來愈深原來係佢搞風搞雨,仲口口聲聲話為契女好為佢開心,最慘係我老婆信曬佢,而家我感到我老婆好爭扎,但我又唔可以爆😭😭😭😭好能嬲🤬🤬🤬🤬🤬🤬

熱賣及精選
引用:
原帖由 CVN78 於 2020-10-27 09:14 AM 發表

邊有咁仆街架,係我同老婆有爭拗有心結時,莫視我地有2⃣️個好細個小朋友,一家仍有機挽回時,教我老婆去勾佬,一路洗佢腦,一路叫我放手🤬🤬🤬🤬🤬咁多年予盾愈來愈深原來係佢搞風搞雨,仲口口聲聲話為契女好為佢開心,最慘係我老婆信曬佢,而家我感到我老婆好爭扎,但我又唔可以爆😭😭😭😭好能嬲🤬🤬🤬🤬🤬🤬
https://www.discuss.com.hk/viewt ... amp;utm_source=copy

你自己都有小三,佢契媽的確無教錯佢嗰喎!!

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2020-10-27 10:26 AM 發表

https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?page=1&tid=19385999&utm_campaign=android&utm_medium=share&utm_source=copy

果個咪我老婆囉😒😒😒

引用:
原帖由 CVN78 於 2020-10-27 10:29 AM 發表

果個咪我老婆囉😒😒😒
咁你有冇試過有外遇吖!

無嘅話,你老婆又點會有咁嘅反應吖!

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2020-10-27 10:50 AM 發表

咁你有冇試過有外遇吖!

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2020-10-27 10:50 AM 發表

咁你有冇試過有外遇吖!

我老婆比較中意玩,我擔心佢安,但被視為監視,有心人大做文章,當初是這個人一手鼓吹我地一齊,而家一手要拆散我哋,老婆又信佢,又耳仔軟

引用:

咁你有冇試過有外遇吖!

試想一下有一個人不停年年月月咁係你面前抵毀另一個人,將D事極化去另一面結果會點

引用:

咁你有冇試過有外遇吖!

我老婆比較中意玩,我擔心佢安,但被視為監視,有心人大做文章,當初是這個人一手鼓吹我地一齊,而家一手要拆散我哋,老婆又信佢,又耳仔軟

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2020-10-27 10:26 AM 發表

https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?page=1&tid=19385999&utm_campaign=android&utm_medium=share&utm_source=copy

可能師兄會有個疑問拆散我地佢有乜著數,我最近發現佢機心不良,我老婆太天真
我老婆話搵唔到岩,佢叫我老婆去搵自己老闆,老闆D fd, 或者D客(ps 果條友做一D要搵客、穿綫融資之類工作)我一知佢咁講我仲著火🤬

只能怪你條J唔夠爭氣,搞掂埋個契媽咁就一家親啦

引用:
原帖由 CVN78 於 2020-10-27 09:14 AM 發表

一係你放手一係你送佢上路。

關心是正常的,但不好過度緊張,每個人都有自己的空間

引用:
原帖由 前期有弟弟 於 2020-10-28 09:48 AM 發表

關心是正常的,但不好過度緊張,每個人都有自己的空間
叫佢半夜走,單聲我知返緊渣喎😒😒,又或者佢話例如三點走,我四點零call call 佢睇下佢點咁都過份?話曬飲左成晚

引用:
原帖由 生生不息2014 於 2020-10-28 08:36 AM 發表

一係你放手一係你送佢上路。
想放手同逼佢上路我就爆左啦

一於中出即飛.........(你老婆契媽呀!)

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]