• 瀏覽: 2,290
  • 回覆: 30
愛情建基於金錢之上, 到港囡30+年華老去個陣比男方飛又話對方係賤男、玩世不恭、用情不一, 點解d港囡唔好好檢討吓佢哋自己呢?!

熱賣及精選
溝通到,夾唔夾,合眼緣對女人先係最重要
否則有幾多錢都係假

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 JamesPong_007 於 2020-10-26 01:40 PM 發表

愛情建基於金錢之上, 到港囡30+年華老去個陣比男方飛又話對方係賤男、玩世不恭、用情不一, 點解d港囡唔好好檢討吓佢哋自己呢?!
你又有檢討過自己咩!?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 JamesPong_007 於 2020-10-26 01:40 PM 發表

如果冇錢,一日返工十幾個鐘 先夠洗用, 重講乜鬼愛情,現在大把女唔講愛情講吊西啦。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 JamesPong_007 於 2020-10-26 13:40 發表

關你乜事先。

回覆 引用 TOP

出親呢d post既人一定係樣衰兼毒L, 而咁岩又窮
所以先屈d港女貪錢
又唔檢討下自已個樣同性格

除左錢之外你根本毫無價值。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 reversi_tiger 於 2020-10-26 02:12 PM 發表

出親呢d post既人一定係樣衰兼毒L, 而咁岩又窮
所以先屈d港女貪錢
又唔檢討下自已個樣同性格
你有冇病?港囡貪錢係事實屈條毛🤭

引用:

有錢男人冇可能爲棵樹放棄成座森林

有情飲屎水飽咩

回覆 引用 TOP

未必嘅

回覆 引用 TOP

無錢邊個會同你捱。

情似朝露轉瞬逝,
夕陽西下淚滴凝。
嘗盡千苦與萬痛,
此後天涯各西東。

回覆 引用 TOP

如果你呀媽話搵番你呀爸、聽日去見佢。你咪又係想知佢有無錢