• 瀏覽: 1,783
  • 回覆: 15
小朋友今年七歲
有英文班同畫畫班
想俾佢學習多一啲新技能

想問吓你哋會幫小朋友報啲得意嘅興趣班,有冇推介?

熱賣及精選
引用:
原帖由 前往有天才 於 2020-10-26 01:58 AM 發表

小朋友今年七歲
有英文班同畫畫班
想俾佢學習多一啲新技能

語言,電腦興趣班,呢兩種都幾好
可睇睇Apluza Academy , 週末嗰個workshop俾小朋友可以學識整個簡單個人網站,仲要一日搞掂。

(我個囡Profo都係嗰日整過,佢幾開心)

引用:
原帖由 前往有天才 於 2020-10-26 01:58 AM 發表

小朋友今年七歲
有英文班同畫畫班
想俾佢學習多一啲新技能

㕑藝

運動啦, 睇下小朋友喜歡邊樣就報邊樣, 如打波, 游水, 或者功夫, 一來好玩, 二來有助升學

我小朋友有學游泳和線上一對一外教課程,我覺得線上外教課好抵學,平均$15一堂,在屋企隨時可約課,小朋友學了三個月左右,聽和說都進步了

引用:

小朋友今年七歲
有英文班同畫畫班
想俾佢學習多一啲新技能

中意動嘅話,讓佢去跆拳道。

個workshop叫咩名幾錢

咁正,有冇多啲資料睇下?幾歲小朋友會唔會學唔掂架?

引用:
原帖由 七個奇怪工人 於 2020-10-30 01:03 PM 發表

個workshop叫咩名幾錢

引用:
原帖由 fb1a9b1c5138e1 於 2020-10-30 01:18 PM 發表

咁正,有冇多啲資料睇下?幾歲小朋友會唔會學唔掂架?
詳情你要上佢哋網睇(我都係得之前張Poster)
小朋友學嘢好快,上次睇佢哋學得幾開心
https://academy.apluza.com/wordpress-for-kids-online-workshops-at-apluza-academy/

引用:
原帖由 wong1123 於 2020-10-27 05:30 PM 發表

我小朋友有學游泳和線上一對一外教課程,我覺得線上外教課好抵學,平均$15一堂,在屋企隨時可約課,小朋友學了三個月左右,聽和說都進步了
我想問下線上一對一係學咩語言架?我想囡學普通話,謝謝

引用:
原帖由 leweskd 於 2020-10-31 01:11 AM 發表

Interested , btw only $800 ? thats so cheap wor . i saw some computer workshop in hong kong more than 1000

睇吓小朋友邊樣興趣大D,測吓天份邉樣高D就專注多D.因為冇咁多錢樣樣學!

引用:
原帖由 絕望的黑柴 於 2020-11-18 12:55 AM 發表

Interested , btw only $800 ? thats so cheap wor . i saw some computer workshop in hong kong more than 1000
依家應該加咗價,已經有好多學生排緊隊報名

不過坦白講我覺得值嘅
呢個價錢真係唔貴,我小朋友而家開始鍾意寫下blog,放假佢就執自己嘅網站,睇到佢有所成長我都好開心好過成日玩遊戲機

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]