• 瀏覽: 86,247
  • 回覆: 287
  • 追帖: 5
5月份時,印尼姐姐話佢老豆病了,要即刻返去照顧佢。

原先佢都係做到7月約滿,都係返印尼唔做的啦。咁就提早2月走人。

到今日先發現原來佢放在一層米係雪櫃底。

請問有冇人知咁做係咪有乜特別用意?? 

雪櫃都好重下的。搬開再放米都唔容易的。

祝福來的

引用:
原帖由 GX225 於 2020-10-26 11:48 AM 發表

祝福來的
祝福就無。曱甴就多了很多。

清左佢當冇見過算啦

引用:
原帖由 Lady-in-blue 於 2020-10-25 11:03 PM 發表

原先佢都係做到7月約滿,都係返印尼唔做的啦。咁就提早2月走人。

我唔知係咪迷信野,有啲人心地好差㗎。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 GX225 於 2020-10-26 11:48 AM 發表

祝福來的
佢哋請主人飲小便都係話為咗親密啲。

引用:
原帖由 無盡奔馳的烈車 於 2020-10-29 12:18 AM 發表

佢哋請主人飲小便都係話為咗親密啲。
主人應該又整返一大杯比姐姐嘆下

咁如果你一家人,冇咩壞事情發生,咁就當睇唔到,唔好放喺心上囉……反正而家你都發現咗,會清理現場

引用:
原帖由 有愛心的apple 於 2020-10-29 03:08 AM 發表

咁如果你一家人,冇咩壞事情發生,咁就當睇唔到,唔好放喺心上囉……反正而家你都發現咗,會清理現場
就係這位姐姐來了后,有屋企人生嚴重的病。

唔知關唔關佢事。

印尼本來唔喜歡華人,經常排華。心底裡已經討厭你

印尼好似信伊斯蘭教,應該詛咒事。可能係D習慣。
而且個姐姐應該只係普通人,不太可能懂這些事。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Lady-in-blue 於 2020-10-25 11:03 PM 發表

印尼人心腸唔好我試過係床下㡳揾到張符內裏有梳頭髮

你諗多左了

回覆 引用 TOP

你死啦,呢個係某術最高法門

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]