• 瀏覽: 5,207
  • 回覆: 56
......

熱賣及精選
個問題唔係你有無被帽,係你地關係已經出左問題,
分手只係時間既問題。
就算話你無被帽,你會信咪?你個心永遠都有條刺。
你又會問條女,點解兩男兩女咁,佢都仲會去?而你事前又好似唔知咁。。
如果你唔係派膠,我估你地既感情應該出左事啦,
唔搵自己女朋友傾,而攪到上網問人?

引用:
原帖由 stanley86 於 2020-10-25 10:16 PM 發表

女朋友同三個fd去旅行,兩男兩女,其中一對係情侶,女朋友暪住我同男仔一間房
要睇吓三個月後,佢會唔會同你講,你就嚟做人爸爸呀…

引用:
原帖由 fwho 於 2020-10-25 10:24 PM 發表

個問題唔係你有無被帽,係你地關係已經出左問題,
分手只係時間既問題。
就算話你無被帽,你會信咪?你個心永遠都有條刺。
你又會問條女,點解兩男兩女咁,佢都仲會去?而你事前又好似唔知咁。。
如果你唔係派膠,我估你地既感情應該出左事啦,
唔搵自己女朋友傾,而攪到上網問人?
因為以為兩男一間房,兩女一間房,兩人出現左問題了

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2020-10-25 10:26 PM 發表

要睇吓三個月後,佢會唔會同你講,你就嚟做人爸爸呀…
最後冇出現呢個情況

引用:
原帖由 stanley86 於 2020-10-25 10:32 PM 發表

最後冇出現呢個情況
咁你係咪想我同你講,恭喜你,帽事喇……咁吖~?

引用:
原帖由 stanley86 於 2020-10-25 08:29 PM 發表

因為以為兩男一間房,兩女一間房,兩人出現左問題了
以為即係你無問啦。。
你而家既事,我以前都經歷過,過左好似半年左右就分左手。。
之後我搵呢件事問我之後既新女友,佢話佢一定唔會咁做,
旅行去唔去唔緊要,再唔係最多咪比錢UPGRADE做單人房,做乜要同個異性同房。
之後我先至知,個EX同得第二個一間房,即係佢覺得我既感受唔重要。

凶多吉少,帽已戴!

無可能唔係、有乜理由唔同佢去、俾你知即係仲要你自己走

引用:
原帖由 stanley86 於 2020-10-25 10:16 PM 發表

女朋友同三個fd去旅行,兩男兩女,其中一對係情侶,女朋友暪住我同男仔一間房
無呀

引用:

咁點算?

分手啦傻仔
有一次就有無限次,以後你好似隻狗咁比條女食住,甘心咩

引用:
原帖由 天才 於 25/10/2020 23:41 發表

咁點算?
唯一可以站穩自己先係佢男朋友位置嘅方法,係去追收炮金

引用:
原帖由 subming 於 2020-10-26 12:02 AM 發表

唯一可以站穩自己先係佢男朋友位置嘅方法,係去追收炮金
收咩炮金?

引用:
原帖由 天才 於 2020-10-26 12:08 AM 發表

收咩炮金?
即係肉金。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]