• 瀏覽: 1,557
  • 回覆: 7
每年生日都好隨意切下蛋糕. 老公亦冇特別約我,係生日前一個月班好姊妹就已經約我生日前哥一晚食生日飯,因為要就大家時間約左哥晚,生日前一日,唔係生日當日,我老公話夜晚食咩,我話約左frd, 老公話咁你番黎我可能出左街,我話佢唔會同我切蛋糕嗎? 佢話已經買左蛋糕,但當晚同班姊妹傾計傾耐左,過左12點,12點幾先番到屋企..... 我有同老公say sor話遲左少少番,佢就黑面拎蛋糕出黎跟住鬧到我狗血淋頭話我覺得朋友重要d...佢仲要繼續鬧,我已經喊哂口覺得好無謂,生日就係開心慶祝,佢都要繼續鬧,我覺得佢痴線

熱賣及精選
不如離婚啦, 放生佢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fb8fcc69beac5f 於 2020-10-25 10:47 AM 發表

每年生日都好隨意切下蛋糕. 老公亦冇特別約我,係生日前一個月班好姊妹就已經約我生日前哥一晚食生日飯,因為要就大家時間約左哥晚,生日前一日,唔係生日當日,我老公話夜晚食咩,我話約左frd, 老公話咁你番黎我可能出左街,我話佢唔會同我切蛋糕嗎? 佢話已經買左蛋糕,但當晚同班姊妹傾計傾耐左,過左12點,12點幾先番到屋企..... 我有同老公say sor話遲左少少番,佢就黑面拎蛋糕出黎跟住鬧到我狗血淋 ...
抵鬧,唔識分邊個重要D。
利申:我‘前’妻亦因如此做才現在轉了身份。

引用:
原帖由 Funseeker2015 於 2020-10-25 12:59 PM 發表

抵鬧,唔識分邊個重要D。
利申:我‘前’妻亦因如此做才現在轉了身份。
如果個男人因為咁係老婆生日哥晚鬧到個老婆狗血淋頭,不如唔好慶祝啦. 前提我已經氹左佢一陣,男人仲要繼續高姿態,女人遲左少少番屋企啫,之後我都唔開心,開始眼紅同佢講,佢一黎就大鬧,我一路喊,佢都繼續鬧,男人黎架咩. 攪到好似結婚遲到,食蛋糕唔係就係為左想老婆開心咩. 鬧到咁有咩意思啊,遲番唔係唔認錯,係認左錯喊哂都冇人理,有冇理過生日哥個人感受,男人!

引用:
原帖由 fb8fcc69beac5f 於 2020-10-25 01:34 PM 發表

如果個男人因為咁係老婆生日哥晚鬧到個老婆狗血淋頭,不如唔好慶祝啦. 前提我已經氹左佢一陣,男人仲要繼續高姿態,女人遲左少少番屋企啫,之後我都唔開心,開始眼紅同佢講,佢一黎就大鬧,我一路喊,佢都繼續鬧,男人黎架咩. 攪到好似結婚遲到,食蛋糕唔係就係為左想老婆開心咩. 鬧到咁有咩意思啊,遲番唔係唔認錯,係認左錯喊哂都冇人理,有冇理過生日哥個人感受,男人!
今日冇口齒,應承回來但遲到,明日也可不守婦道,出外偷佬,一次不忠,百次不用,這種道理,你識乜!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fb8fcc69beac5f 於 2020-10-25 11:34 AM 發表

冰封三尺非一日之寒。
你可能比佢覺得你平時都唔重視佢,生日單野只係一個爆發點,引爆左個炸彈。
我只係估下。。
可能當日佢成日都見唔到你,放工返來打算見到你同你慶祝。點知你仲打電話返來話要夜d返,好啦,返到來過埋12點,咁想點。同姊妹食返唔可以早d.食完返來?食飯都食到12點幾先返?你知唔知有人等等左好耐。。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fb8fcc69beac5f 於 2020-10-25 10:47 AM 發表

每年生日都好隨意切下蛋糕. 老公亦冇特別約我,係生日前一個月班好姊妹就已經約我生日前哥一晚食生日飯,因為要就大家時間約左哥晚,生日前一日,唔係生日當日,我老公話夜晚食咩,我話約左frd, 老公話咁你番黎我可能出左街,我話佢唔會同我切蛋糕嗎? 佢話已經買左蛋糕,但當晚同班姊妹傾計傾耐左,過左12點,12點幾先番到屋企..... 我有同老公say sor話遲左少少番,佢就黑面拎蛋糕出黎跟住鬧到我狗血淋 ...
你老公特登等你? 你幾點回到家,佢第二日幾點起身返工

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]