• 瀏覽: 7,663
  • 回覆: 120
引用:
原帖由 一片天 於 2020-10-25 11:04 AM 發表

去到英國你就知錯。
有才能有實力的人,無論去到邊度都會受歡迎。

用銀行買股,佣金貴三倍,小數怕長計

優惠受條款約束

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 derrickt 於 2020-10-25 11:12 AM 發表

去美國隨時被排華、遇著槍擊客死異鄉!😰
BNO 去到美國? 九唔撘八

用銀行買股,佣金貴三倍,小數怕長計

優惠受條款約束

回覆 引用 TOP

親身經歷加拿大自由和種族歧視的我就是說了一句中文 差啲俾醉酒佬打 加油師姐 到時去到要為華人爭光

回覆 引用 TOP

深水埗天橋,10個有九個都有BNO

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 DustInGalaxy 於 2020-10-25 09:55 AM 發表

如果自己無,就揀個有BNO男朋友。除左高富帥,呢樣都好重要。
大家揀蝸居,定係歐陸式生活?
點解唔直接搵個老外?
有BNO有L用咩?

回覆 引用 TOP

有BNO係有優越感㗎係地鐵站乞食都會多啲人俾錢!白膠痴

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 DustInGalaxy 於 2020-10-25 09:55 AM 發表

如果自己無,就揀個有BNO男朋友。除左高富帥,呢樣都好重要。
走啦.中國香港吾洗你尼D人係到.走啦.中國香港吾洗你尼D人係到.走啦.中國香港吾洗你尼D人係到.走啦.中國香港吾洗你尼D人係到.走啦.中國香港吾洗你尼D人係到.走啦.中國香港吾洗你尼D人係到.走啦.中國香港吾洗你尼D人係到.走啦.中國香港吾洗你尼D人係到.走啦.中國香港吾洗你尼D人係到.走啦.中國香港吾洗你尼D人係到.走啦.中國香港吾洗你尼D人係到.走啦.中國香港吾洗你尼D人係到.走啦.中國香港吾洗你尼D人係到.走啦.中國香港吾洗你尼D人係到.走啦.中國香港吾洗你尼D人係到.走啦.中國香港吾洗你尼D人係到.走啦.中國香港吾洗你尼D人係到.走啦.中國香港吾洗你尼D人係到.走啦.中國香港吾洗你尼D人係到.走啦.中國香港吾洗你尼D人係到.走啦.中國香港吾洗你尼D人係到.走啦.中國香港吾洗你尼D人係到.走啦.中國香港吾洗你尼D人係到.走啦.中國香港吾洗你尼D人係到.走啦.中國香港吾洗你尼D人係到.走啦.中國香港吾洗你尼D人係到.走啦.中國香港吾洗你尼D人係到.走啦.中國香港吾洗你尼D人係到.走啦.中國香港吾洗你尼D人係到.走啦.中國香港吾洗你尼D人係到.走啦.中國香港吾洗你尼D人係到.走啦.中國香港吾洗你尼D人係到.走啦.中國香港吾洗你尼D人係到.走啦.中國香港吾洗你尼D人係到.走啦.中國香港吾洗你尼D人係到.走啦.中國香港吾洗你尼D人係到.走啦.中國香港吾洗你尼D人係到.走啦.中國香港吾洗你尼D人係到.走啦.中國香港吾洗你尼D人係到.走啦.中國香港吾洗你尼D人係到.走啦.中國香港吾洗你尼D人係到.走啦.中國香港吾洗你尼D人係到.走啦.中國香港吾洗你尼D人係到.走啦.中國香港吾洗你尼D人係到.走啦.中國香港吾洗你尼D人係到.走啦.中國香港吾洗你尼D人係到.走啦.中國香港吾洗你尼D人係到.走啦.中國香港吾洗你尼D人係到.走啦.中國香港吾洗你尼D人係到.走啦.中國香港吾洗你尼D人係到.走啦.中國香港吾洗你尼D人係到.走啦.中國香港吾洗你尼D人係到.
走啦.中國香港吾洗你尼D人係到.

回覆 引用 TOP

引用:

直接過去食洋腸就得啦。醒小小啦,仲bno垃撚圾

回覆 引用 TOP

引用:

識揀就梗係揀個富豪
但係以你既垃圾質素
只係能夠揀埋d貧賤垃圾

回覆 引用 TOP

我有本過期BNO,塞晒落你嗰度係咪會有高潮

香港曱甴,時代垃圾
屎袋曱命,無謂戇居

回覆 引用 TOP

有BNO,冇6個月生活費,要唔要?
去到洗廁所,去唔去?
英國天氣唔好,生活消費高,難搵嘢做,去英國,正白痴。
人生短短幾十年,我相信大部份人都希望一個平穩人生。
假如你想一個安全地方舒服生活,唔好攪亂香港,你已得到。
5大訴告,對你有乜實質好處?
幸福巳在你身邊,你唔破壞,你巳得到。
黃屍曱甴黑暴傻仔傻女,醒啲啦。

回覆 引用 TOP

仲要揀定棺材記得

回覆 引用 TOP

歐陸式生活咪係喺中餐館洗碗或者超市執貨囉。
英國人都無嘢撈,樓主咁出色應該可以搵到份洗街嚟做。

回覆 引用 TOP

引用:

因為夠柒

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]