• 瀏覽: 7,669
  • 回覆: 120
引用:
原帖由 古斯塔夫二世 於 2020-10-25 11:53 PM 發表

英國係歐陸?
英國係陸地定大陸啊?英國唔係島咩?
英國一定屬於歐洲,無謂玩文字啦!
至於是否合適港人去生活卻是另一回事。

http://edwardchankk.blogspot.com/
英文護照,亞叔我都有,
重鬼咁靚仔添(果陣時)。
32歲  同 65歲
成年  同  長年 之差

附件

掃描0187.jpg(344.05 KB)

2020-10-26 09:04 AM

掃描0188.jpg(435.92 KB)

掃描0189.jpg(389.36 KB)

IMG_20201024_095033.jpg(872.95 KB)

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 keyman98 於 2020-10-26 08:49 AM 發表

英國一定屬於歐洲,無謂玩文字啦!
至於是否合適港人去生活卻是另一回事。
歐陸一向指法國同德國!!!

引用:
原帖由 古斯塔夫二世 於 2020-10-26 09:18 AM 發表

歐陸一向指法國同德國!!!
這樣講只會比人知道你對歐洲毫毛認識,你去維基睇下歐洲有什麼國家。並不是用你個人觀感去判斷的。

http://edwardchankk.blogspot.com/
我有BNO, 做我的天使, ok?

回覆 引用 TOP

自COVID-19開始,英國減少左100萬個職位。祝好運

回覆 引用 TOP

標題可以改為 :
揀伴侶 一定要揀有 BMW、Benz、Bentley、BYD 或 BMX !😆

回覆 引用 TOP

建議樓主快快離開香港,吾好阻住世界,香港吾雖要你

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-10-25 06:10 PM 發表

為何一定要有BNO?

不理解。
貪佢夠窮啩,因為已經無嘢可晒,得番本BNO係手可充大頭咋。呢個連基本想移民,夠疊水就掂都唔知,肯定係盲毛一條啦。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 DustInGalaxy 於 2020-10-25 09:55 AM 發表

如果自己無,就揀個有BNO男朋友。除左高富帥,呢樣都好重要。
大家揀蝸居,定係歐陸式生活?
雞有雞味

回覆 引用 TOP

黃種人去到英國做第四等人

回覆 引用 TOP

冇BNO就唔配拍拖了咩?

no you,代表你系無法用簡單嘅框架所能詮釋嘅獨一無二嘅存在

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 keyman98 於 2020-10-26 09:23 AM 發表

這樣講只會比人知道你對歐洲毫毛認識,你去維基睇下歐洲有什麼國家。並不是用你個人觀感去判斷的。
歐陸通常指法國德國,頂到盡包埋俄羅斯

旅遊或者建築藝術風格歐陸都唔包英國

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]