• 瀏覽: 2,363
  • 回覆: 28
  • 追帖: 1
我同老公拍拖3年結婚6年,我地之間無任何擁抱,kiss,我主動掂佢或者攬下佢,佢會推開我,唔好講性,幾年都無
(頭一兩年有少少,當時佢有食葯,後來無食就完全不舉)。佢皮氣好大好大男人, 平時又成日乜都鬧,我只可以贊同佢,讃佢叻。

今日我只係掂一掂佢手,佢推開我,我控制唔到當場喊左出黎。

乞討的愛會咁樣咩?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 前來橙色的大樹 於 2020-10-24 10:46 PM 發表

我同老公拍拖3年結婚6年,我地之間無任何擁抱,kiss,我主動掂佢或者攬下佢,佢會推開我,唔好講性,幾年都無
(頭一兩年有少少,當時佢有食葯,後來無食就完全不舉)。佢皮氣好大好大男人, 平時又成日乜都鬧,我只可以贊同佢,讃佢叻。

佢鍾意男人都冇法

回覆 引用 TOP

要幫手pm我

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 前來橙色的大樹 於 2020-10-24 10:46 PM 發表

其實點解仲會忍受到?佢又咩吸引到你令你迷戀?無回應嘅唔係愛情。

生有時
死有時
相聚有時
別離有時
安好
勿念
引用:
原帖由 不基含情的妹頭 於 2020-10-25 02:02 PM 發表

其實點解仲會忍受到?佢又咩吸引到你令你迷戀?無回應嘅唔係愛情。
我都唔知,放工返屋企,想攬下互動都無,都唔知為乜。從來連生日週年記念都無慶祝。

9 年都冇擁抱和kiss ?

引用:
原帖由 前來橙色的大樹 於 2020-10-25 02:08 PM 發表

我都唔知,放工返屋企,想攬下互動都無,都唔知為乜。從來連生日週年記念都無慶祝。
吓!?唔會唔會嘅……好靚仔?好有才華?
點解會同你結婚?為咩要同你結婚?
可能佢係同性戀,仲要係0號……
無論你幾多歲,回頭才是正道。

生有時
死有時
相聚有時
別離有時
安好
勿念
引用:
原帖由 iLove_穎兒 於 2020-10-25 02:17 PM 發表

9 年都冇擁抱和kiss ?
頭1,2 年有

引用:
原帖由 不基含情的妹頭 於 2020-10-25 02:17 PM 發表

吓!?唔會唔會嘅……好靚仔?好有才華?
點解會同你結婚?為咩要同你結婚?
可能佢係同性戀,仲要係0號……
無論你幾多歲,回頭才是正道。
唔靚仔算高大,大我好多十年

引用:
原帖由 前來橙色的大樹 於 2020-10-25 02:21 PM 發表

唔靚仔算高大,大我好多十年
嗯,咁其實,你知咩事嘅……
佢好可能因為有障礙,所以拒絕你親近,因為會勾起佢嘅痛。
你如果真係想留係佢身邊,最好唔好再令佢鈎起不快嘅感覺。

生有時
死有時
相聚有時
別離有時
安好
勿念
引用:
原帖由 不基含情的妹頭 於 2020-10-25 02:32 PM 發表

嗯,咁其實,你知咩事嘅……
佢好可能因為有障礙,所以拒絕你親近,因為會勾起佢嘅痛。
你如果真係想留係佢身邊,最好唔好再令佢鈎起不快嘅感覺。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 前來橙色的大樹 於 2020-10-25 02:19 PM 發表

頭1,2 年有
咁重點可能結婚,守生寡bor

回覆 引用 TOP

其實咁樣一早都唔會同佢結婚啦。。。
你又會嫁比佢?就算個方面真係唔得,都唔會連拖下掂下都唔得,一定有D野。。

回覆 引用 TOP

自卑心作崇 害怕女方所有愛的動作 都係想要...
要克服心理障礙 很難 除非你表明所有的動作只想有被愛的感覺 而非為性

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]