• 瀏覽: 1,428
  • 回覆: 16
識左個男仔,高大靚仔高收入,package近乎完美,出左五六次街,冇flirt又冇身體接觸,只係whatsapp講對大家都有好感。但佢whatsapp成日隔半日先覆,佢話工作忙同唔鍾意whatsapp。
直至有日佢邀請我去佢屋企煮飯仔,我拒絕咗,我話我唔會咁快netflix and chill,佢話點解我要咁諗佢,之後就冇聯絡半個月。
突然佢又whatsapp番我。話當時真係諗住煮飯仔,如果要上床,一早就邀請左我,亦都唔會花咁多時間出街。

咩料?(我唔覺得我有諗錯)

熱賣及精選
你諗多左,人地根本冇諗住上床,求其係廁所執1劑

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 workforlive 於 2020-10-24 10:38 PM 發表

識左個男仔,高大靚仔高收入,package近乎完美,出左五六次街,冇flirt又冇身體接觸,只係whatsapp講對大家都有好感。但佢whatsapp成日隔半日先覆,佢話工作忙同唔鍾意whatsapp。
直至有日佢邀請我去佢屋企煮飯仔,我拒絕咗,我話我唔會咁快netflix and chill,佢話點解我要咁諗佢,之後就冇聯絡半個月。
突然佢又whatsapp番我。話當時真係諗住煮飯仔,如果要 ...
妳唔覺得妳有諗錯……嘅話,咁妳依家開帖嚟把能呀!!?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 workforlive 於 2020-10-24 10:38 PM 發表

突然佢又whatsapp番我。話當時真係諗住煮飯仔,如果要 ...
你拒絕,激嬲佢。
佢平靜落黎,再試探有無機。

生有時
死有時
相聚有時
別離有時
安好
勿念

回覆 引用 TOP

其實做乜咁急,到鐵證如山嗰陣講都未遲,係咪往日習慣咗一入屋就除.........鞋,之後......

引用:

港女思想:我唔覺得我有錯喔!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 subming 於 2020-10-25 02:18 AM 發表

其實做乜咁急,到鐵證如山嗰陣講都未遲,係咪往日習慣咗一入屋就除.........鞋,之後......
習慣成自然XDD
除鞋,露鞋

回覆 引用 TOP

有無在對方角度諗過、你入屋就做主動佢唔搞清楚都唔敢呀、手都未掂過佢夠膽霸王硬上弓咩,佢唔驚你之後報警呀,佢唔係乜都冇爛命一條啊,出幾次街未睇清楚個女仔乜嘢背境就同進一步有了關係、到時你把聲就可以大,你是但開一瓣,就鬼殺咁嘈要收肉有得唔俾咩,佢出出入入都要面見人㗎,你依家咁兇狠笫時真係俾你入到門嘅話你無隻豬俾人哋即係點先,即係歡喜對方果陣就隨便到同員工福利一樣,幻想唔到之前你識埋d知咩野人

回覆 引用 TOP

呢理由我也系無語了

回覆 引用 TOP

佢都未篤入去

你就屈9人

警察拉人, 都要等人偷左野先。

所以下次比佢篤左先吊9 佢未遲

回覆 引用 TOP

上屋就要督你啊? 真系有甘意向再講啦。你可以走。。
而且你都無咩好感啦對他。。建議你穩個個啦。

Oman~

回覆 引用 TOP

其實你點解感想佢快D覆你whatsapp?

回覆 引用 TOP

引用:

基路難行🥳

你介紹佢開床單,咁咪可以名正言順lor

回覆 引用 TOP

真伙鐘意你既話 唔whatsapp都會打電話啦

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]