• 瀏覽: 6,462
  • 回覆: 57
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 我老公係雞蟲 於 2020-10-24 02:46 PM 發表

老公每次返屋企係廁所半個鐘正常,但係休息日係屋企都一樣,每日去廁所最少5次都要半個鐘先出來,為什麼要咁耐?成肚墨水無處發洩嗎?男人可否解釋一下?廁所有安全感?
如果個老婆喜歡不停INTERRUPT對方,廁所的確係一個片刻寧靜既避風塘

有人自己送上門被KO,CASE 已 CLOSE 心情超舒暢 XD

後記:
總有D輸家唔忿氣不停引你去同佢嘈,再不停兜圈搵漏洞造文章
所以當等到有人送上門被KO之後,要做既就係收工等佢飲恨一世

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 我老公係雞蟲 於 2020-10-24 02:46 PM 發表

老公每次返屋企係廁所半個鐘正常,但係休息日係屋企都一樣,每日去廁所最少5次都要半個鐘先出來,為什麼要咁耐?成肚墨水無處發洩嗎?男人可否解釋一下?廁所有安全感?
有帶電話入去,可以係睇片、上網、text message

Usually chat to online girls or watch AV.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ray99hk 於 2020-10-24 11:39 PM 發表

有帶電話入去,可以係睇片、上網、text message
係用電話上網就冇所謂啦,最怕係同小三傳信息😔

99.99%講中

一定同 女 有關

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 算係女神 於 2020-10-25 12:28 AM 發表

一日五次嫌疑好大

引用:
原帖由 ray99hk 於 2020-10-25 01:22 AM 發表

一日五次嫌疑好大
冇錯,其實應該直接問下佢點解會入去咁耐,睇下佢d神情有冇可疑

回覆 引用 TOP

引用:

老婆俾唔到,唯有廁所打飛機😁

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 算係女神 於 2020-10-25 12:28 AM 發表

老婆都俾唔到性,唯有對外爭取😅

回覆 引用 TOP

引用:

建議樓主你自己好好反省一下,你明明有J點解唔俾搞菊花?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 深海靚更新 於 2020-10-24 07:22 PM 發表

廁所系男人緩解壓力嘅地方,系男人先識
呢樣真,仲有就係辦公地

私隱度高

回覆 引用 TOP

Cam Sex打飛機

回覆 引用 TOP

有個女人喺度😂

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]