• 瀏覽: 3,674
  • 回覆: 82
  • 追帖: 1
咁多年來,身邊每個朋友都愛錫我,我好享受,覺得自己好幸福,但我們從來都無諗過鍾意大家,只是你對我好,我對你更超好。但近排自己真係鍾意左個,我樣樣都好好對佢,無時無刻都掛住,又想知佢做什麼時,就成日搵佢,原來佢只想做朋友時,我心就覺得原來掛住人係好辛苦。我話比自己聽原來去愛一個人是這樣辛苦,我以後選擇去做被愛的那個,我可以對人好好但我不會再鍾意人了。

熱賣及精選
依加唔俾你搵佢?

引用:
原帖由 subming 於 2020-10-24 02:01 PM 發表

依加唔俾你搵佢?
而家我們講好了做朋友,我唔再鍾意任何人

又唔好咁灰心同咁絕,順其自然囉,想掛住一個人就掛,呢d係個人情感,有得掛好過無得掛,呢個唔得就第二個,總有一個值得你掛住

出黎玩就要輸得起, 輸唔起就返屋企
............................節錄自<馬路英雄>
引用:
原帖由 小麥麥 於 2020-10-24 02:02 PM 發表

你係咪好難喜歡一個人呢?

............................節錄自<馬路英雄>
引用:
原帖由 gpoint2 於 2020-10-24 02:04 PM 發表

又唔好咁灰心同咁絕,順其自然囉,想掛住一個人就掛,呢d係個人情感,有得掛好過無得掛,呢個唔得就第二個,總有一個值得你掛住
我以前睇過劉培基訪問,佢話唔會再去鍾意人,佢話鍾意人好辛苦無時無刻都掛住佢做緊咩,有時鬧交又好辛苦。所以佢選擇唔再愛人,我聽到時覺得咁得意嘅,唔通想一世都無伴侶。
我而家終於感受到嗰種感覺,我 寧願 選擇被愛,都不再去愛人。

引用:
原帖由 gpoint2 於 2020-10-24 02:09 PM 發表

你係咪好難喜歡一個人呢?
我唔會咁容易鍾意人

引用:
原帖由 小麥麥 於 24/10/2020 14:02 發表

掛住就見面囉、就算係你女朋友都要約啦
之前係求婚?

引用:
原帖由 subming 於 2020-10-24 02:14 PM 發表

掛住就見面囉、就算係你女朋友都要約啦
之前係求婚?
我係女,一路都只是朋友關係

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 小麥麥 於 2020-10-24 02:09 PM 發表

我以前睇過劉培基訪問,佢話唔會再去鍾意人,佢話鍾意人好辛苦無時無刻都掛住佢做緊咩,有時鬧交又好辛苦。所以佢選擇唔再愛人,我聽到時覺得咁得意嘅,唔通想一世都無伴侶。
我而家終於感受到嗰種感覺,我 寧願 選擇被愛,都不再去愛人。
只被愛而唔再愛人,你係會感到幸福,但會令對方係段關係上好無存在感喎

引用:
原帖由 小麥麥 於 2020-10-24 02:10 PM 發表

我唔會咁容易鍾意人
咁能夠令你鍾意果個人理應好幸福了

引用:
原帖由 gpoint2 於 2020-10-24 02:33 PM 發表

只被愛而唔再愛人,你係會感到幸福,但會令對方係段關係上好無存在感喎
不會無存在感,大家都知道條線到邊到,所以人地對我好好,我都對佢地好好,我們對大家好是不需要擁有的

引用:
原帖由 gpoint2 於 2020-10-24 02:36 PM 發表

咁能夠令你鍾意果個人理應好幸福了
哈哈,我同佢講你係我朋友,我一樣會對你好好,不過無其他想法了

引用:
原帖由 小麥麥 於 24/10/2020 14:38 發表

哈哈,我同佢講你係我朋友,我一樣會對你好好,不過無其他想法了
唔使罰自己、過一排無事

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 小麥麥 於 2020-10-24 01:49 PM 發表

咁多年來,身邊每個朋友都愛錫我,我好享受,覺得自己好幸福,但我們從來都無諗過鍾意大家,只是你對我好,我對你更超好。但近排自己真係鍾意左個,我樣樣都好好對佢,無時無刻都掛住,又想知佢做什麼時,就成日搵佢,原來佢只想做朋友時,我心就覺得原來掛住人係好辛苦。我話比自己聽原來去愛一個人是這樣辛苦,我以後選擇去做被愛的那個,我可以對人好好但我不會再鍾意人了。
you are gay😚😚

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]