• 瀏覽: 10,757
  • 回覆: 67
  • 追帖: 1
樓主訓醒未呀?

回覆 引用 TOP

最緊要識得安全起機

回覆 引用 TOP

首先這個行業挑選都系比較好的女士,所以先所謂你眼中的正。
二,也有好多女士本來可以靠樣同身材致富,但不是個個都好似你壞腦甘想的。
三,那你試試包一個咯。

Oman~

回覆 引用 TOP

如果搭過美洲D內陸機,多數是空婆嚟㗎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 阿火~~ 於 2020-10-23 03:36 PM 發表

人靚身材正你梗係好耐冇搭過飛機
我講緊佢地剛入職之初,雙腿未擘開時(入職後又啪啪又生野又食藥當然變晒婆樣)

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 singsings 於 2020-10-23 04:20 PM 發表

因為佢成日打,見親果啲都係av靚女,佢仲以為飛機上面嗰啲都係
此言差矣!AV嗰啲,見佢樣,全是雞相。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 前期有弟弟 於 2020-10-23 08:57 PM 發表

人活得是自我價值,不是被像寵物一樣養着
有什麼自我價值?坐飛機,唔怕stall, sink rate, pull up......then......bang!?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 touya08 於 2020-10-23 06:20 PM 發表

一,空姐唔係個個靚
二,空姐無乜技能但人工高,出去好難搵返類似工作
最多話待遇唔錯,又可出國啫,但佢地被炒,非突然間事,可能已擾嚷好耐了,只不過未落實姐;而港龍執笠,亦非突然,因佢地應早知這手指一衰,雙腳斷埋的道理、日光之下的事!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Better. 於 2020-10-23 01:53 PM 發表

人靚身材正,做唔做都無所謂啦,大把人養,佢哋被炒仲要哭,真不明美女心事!
你見開AV果D就係。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 阿火~~ 於 2020-10-23 03:36 PM 發表

人靚身材正你梗係好耐冇搭過飛機
吳敏兒都叫樣靚身材正?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Markham1993 於 2020-10-24 08:17 AM 發表

黑過飛機黑盒
閣下有所不知,飛機黑盒並非黑色,而是接近橙紅色,方便尋獲。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 武涼深 於 2020-10-24 08:21 AM 發表

你不如話,天空飛5起,咁就地上企啦
到時真係只棟喺度做人肉生招牌

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]