• 瀏覽: 10,778
  • 回覆: 67
  • 追帖: 1
可升呢做機師!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 明亮的晨星二 於 2020-10-24 11:07 AM 發表

話時話,幾年前同太座去杭州,搭東方航空,全機五個空姐(無空少)全部靚女,無吹水

國泰、港龍一般般啦
佢哋D褲頭帶好鬆㗎咋

回覆 引用 TOP

空姐身形頂多一定唔係肥,但唔係個個有樣有身材,而且無咩技能,較突出頂多可能係應變能力方面,或者個人唔會內向,咁一d外形唔突出又有家室既空姐係失業後最彷徨既一群,主要擔心一時間無左份高薪支撐生計,同埋搵唔到工作,始終困係航空業呢個魚缸耐,同外面有脫節,驚投入唔到出面勞動市場,即係無空姐做根本無其他工可以做得到

出黎玩就要輸得起, 輸唔起就返屋企
............................節錄自<馬路英雄>

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-10-23 08:53 PM 發表

人各有志,或者人家喜歡衝上雲霄。
空姐呢份工好獨特,人工高福利好,又可寓工作於旅遊,適合唔喜歡一般刻板規律工種既人,好多投考空姐既女仔都係因為唔喜歡返朝九晚五太規律既工作,或者怕悶,極少係被動入行,唔多唔少都性格驅使,所以根本好難轉行,就算轉行面對人工大減個心情落差都大

出黎玩就要輸得起, 輸唔起就返屋企
............................節錄自<馬路英雄>
空姐一定靚?大陸啲就好啲

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Better. 於 2020-10-23 01:53 PM 發表

人靚身材正,做唔做都無所謂啦,大把人養,佢哋被炒仲要哭,真不明美女心事!
可能佢地要求富二代養呢

回覆 引用 TOP

你望下hke同香港航空果班先講啦

回覆 引用 TOP

其實佢哋卸咗妝,個樣可能會好殘

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 一片天 於 2020-10-23 06:41 PM 發表

我仲以為黑過飛機黑盒。
飛機黑盒普遍 橙色

要釣金龜

回覆 引用 TOP

開返間胸姐牛肉飯

回覆 引用 TOP

樓主係咪好耐冇搭過飛機?依家啲空姐空少都唔靚又冇身材,仲要臭串,無得撈係抵死嘅!

我次次都係搭商務艙,啲空姐好賤格,對住男乘客就笑晒口,但對住女乘客就黑口黑面仲要扮晒嘢,不知所謂!搭頭等艙服務好,不過甚少見到香港空姐

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 BYCC123 於 2020-10-23 08:19 PM 發表

佩服佩服,原來師兄特別中意黑提,黑鮑
黑鮑黑提降火

回覆 引用 TOP

理常與現實系不一樣的!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 韓風硬硬的肚臍 於 2020-10-23 09:42 PM 發表

之前就牙擦擦話“和你飛”,遲啲死狗咁你俾幾舊水就“和你屌”啦
我都想

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]