• 瀏覽: 2,031
  • 回覆: 31
宜家20尾, 平時都有做簡單護膚, 自問皮膚都唔差
不過就係冇特別做咩抗衰老
聽好多女仔朋友都講話25歲開始新陳代謝會慢左, 會開始老得好快,
所以佢地個個都話咩要開始抗衰老, 食啲抗氧化嘅野、用啲抗衰老嘅產品,
但係我係最近先真係留意到呢個問題, 宜家先開始係咪有啲遲?
會唔會用咩都冇效啦?

熱賣及精選
我覺得20歲仲好nice 反而牙黃好攞命

回覆 引用 TOP

廿歲尾要開始用抗皺喇

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 iamandy117 於 2020-10-23 01:51 PM 發表

聽好多女仔朋友都講話25歲開始新陳代謝會慢左, 會開始老得好快,
所以佢地個個都話咩要開始抗衰老, 食啲抗氧化嘅野、用啲抗衰老嘅產品,
會唔會用咩都冇效啦?
20歲 青春。65歲才是 長者

40+ / 40-60歲 有抗衰老必要。

人們總是把幸福解讀為{有}, 有房 有錢 有权。但幸福其实是[無] 无憂 无慮 无病 无災 有, 多半是做給別人看的無, 才是你自己的。

回覆 引用 TOP

20歲正值青春啊

回覆 引用 TOP

護膚抗衰老就要從年輕開始啊,等到歲數大了皺紋出現了就嚟唔及了

引用:
原帖由 iamandy117 於 2020-10-23 01:51 PM 發表

會唔會用咩都冇效啦?
20歲開始就好做下facial啦,唔係膠原蛋白會流失得好快

你宜家20尾用都唔算遲,唔洗咁擔心wor

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 開心消消樂 於 2020-10-26 09:47 AM 發表

護膚抗衰老就要從年輕開始啊,等到歲數大了皺紋出現了就嚟唔及了
我覺得20歲就要開始做定facial啦,我自己都係咁上下就比媽咪帶去L記度開始做下,你都快D去做下啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 黃天娜 於 2020-10-27 04:19 PM 發表

20歲開始就好做下facial啦,唔係膠原蛋白會流失得好快
過左25歲每年都會流失膠原蛋白,不過而家已經有facial可以防止我地流失同時增加番膠原蛋白,膠原蛋白夠多先睇落冇咁老

引用:
原帖由 珊珊來遲_ 於 2020-10-29 10:20 AM 發表

過左25歲每年都會流失膠原蛋白,不過而家已經有facial可以防止我地流失同時增加番膠原蛋白,膠原蛋白夠多先睇落冇咁老
有咩facial可以幫到手?

引用:
原帖由 黃天娜 於 2020-10-30 11:36 AM 發表

有咩facial可以幫到手?
建議你可以試下join L記,佢地會有專人幫你做皮膚分析,再跟返佢地個細胞再生系統建議返合適嘅療程,印象中佢地有幾款療程都可以幫助防止流失同時增加番膠原蛋白架,都算多野揀

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]