• 瀏覽: 2,251
  • 回覆: 6
引用:
原帖由 開心消消樂 於 2020-10-26 09:47 AM 發表

護膚抗衰老就要從年輕開始啊,等到歲數大了皺紋出現了就嚟唔及了
我覺得20歲就要開始做定facial啦,我自己都係咁上下就比媽咪帶去L記度開始做下,你都快D去做下啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 黃天娜 於 2020-10-27 04:19 PM 發表

20歲開始就好做下facial啦,唔係膠原蛋白會流失得好快
過左25歲每年都會流失膠原蛋白,不過而家已經有facial可以防止我地流失同時增加番膠原蛋白,膠原蛋白夠多先睇落冇咁老

引用:
原帖由 黃天娜 於 2020-10-30 11:36 AM 發表

有咩facial可以幫到手?
建議你可以試下join L記,佢地會有專人幫你做皮膚分析,再跟返佢地個細胞再生系統建議返合適嘅療程,印象中佢地有幾款療程都可以幫助防止流失同時增加番膠原蛋白架,都算多野揀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 iamandy117 於 2020-11-3 06:04 PM 發表

岩啊 保養少陣都會出事 做女人真係辛苦
女人就係咁架喇,需要勤保養,我兩年前就已經係L記度做facial

引用:
原帖由 bellaun400 於 2020-11-6 06:46 PM 發表

早d開始抗衰老,皮膚keep先可以keep得係一個好d嘅狀態
我自己都試過無數抗衰老product,暫時覺得最work都係double serum
緊緻、抗皺效果都幾明顯,當然都要勤力用先得啦~
快d趁後生早早keep
其實肌膚衰老唔係出現左皺紋先解決,未出現問題已經要搞搞,因為細胞老化真係好影響皮膚質素,仲影響到皮膚鎖水力都大跌,都係之前去L記咁幫我由內至外咁解決我皮膚上嘅問題,個底一好,皮膚真係回復當年後生咁

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 EmilyWW 於 2020-11-9 03:49 PM 發表

同一間美容院做左兩年咁耐? L記D facial有咩咁特別?
因為L記真正幫我解決我肌膚上既需要,唔會話個排興做咩機就sell你做咩機,係真正睇你肌膚有咩需要先推介你去做

引用:
原帖由 iamandy117 於 2020-11-9 04:52 PM 發表

細胞老化,聽落好深奧咁 哈哈
一啲都唔深奧,肌膚問題都係由細胞老化而引起的

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]