• 瀏覽: 1,458
  • 回覆: 13
  • 追帖: 1
就嚟搞到有抑鬱

熱賣及精選
睇你點睇 雖然唔真實都算既

引用:
原帖由 艾屎先 於 2020-10-22 10:12 PM 發表

睇你點睇 雖然唔真實都算既
就係個個人諗法唔一樣先想知😹😹

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 籠中原始的心事 於 2020-10-22 05:26 PM 發表

之前有個同學同我表白,我應承咗,但係嗰陣疫情返都冇返過學,剩係wts講野,之後我都係同佢分咗,宜家唔同班見到都扮冇嘢😂,咁你哋覺得網戀叫唔叫拍過拖?
我覺得一吻定情😬
如果網戀算拍拖....遊戲入面結婚咪好多老公老婆?

別去輕易否定自己
你擁有你的天地
沒人能夠把你定義
快樂才是真諦
自己想辦法

回覆 引用 TOP

成年人既世界。。
未有性關係,大家頂多係知己/好朋友,唔算男女朋友,所以唔叫拍拖。
不過,小朋友可能覺得拖過手,打過茄輪就叫拍左拖,所以好睇你點睇啦。。

引用:
原帖由 冬天的冰雪 於 2020-10-23 04:39 AM 發表

我覺得一吻定情😬
如果網戀算拍拖....遊戲入面結婚咪好多老公老婆?
你啱喎😂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fwho 於 2020-10-23 04:57 PM 發表

成年人既世界。。
未有性關係,大家頂多係知己/好朋友,唔算男女朋友,所以唔叫拍拖。
不過,小朋友可能覺得拖過手,打過茄輪就叫拍左拖,所以好睇你點睇啦。。
好啦唔該

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 籠中原始的心事 於 2020-10-22 05:26 PM 發表

之前有個同學同我表白,我應承咗,但係嗰陣疫情返都冇返過學,剩係wts講野,之後我都係同佢分咗,宜家唔同班見到都扮冇嘢😂,咁你哋覺得網戀叫唔叫拍過拖?
網上拍拖咁得意?你話之後分咗手即係冇啦?

回覆 引用 TOP

引用:

當然算拍過拖啦, 戀戀的字, 戀戀的心, 常昅住個 wts 有冇對方訊息,
不過, 咁唔實在的戀戀, 好快會玩完 ^^

回覆 引用 TOP

我曾經問過我FD有冇拍過拖
佢自稱有 但都係打機識個D網戀
真人都唔知有冇見過查實我估佢連初吻都未有
我識左佢十年 到而家仲係單身

引用:
原帖由 sslltt 於 2020-10-31 02:48 PM 發表

我曾經問過我FD有冇拍過拖
佢自稱有 但都係打機識個D網戀
真人都唔知有冇見過查實我估佢連初吻都未有
我識左佢十年 到而家仲係單身
單身唔代表無失過身

回覆 引用 TOP

拍拖=約會

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]