• 瀏覽: 1,473
  • 回覆: 15
人年紀愈大,真係愈發覺抗衰老精華嘅必要性
話說最近感覺自己d皮膚差左好多,無論搽幾多野都冇咩改善,朋友一同我講話搽抗衰老精華,但我一聽到抗衰老呢三個字,硬係覺得有d抗拒,但如果再唔正視呢個問題,又怕自己個樣真係會愈黎愈殘,最弊係我根本無搽開,又點會知邊隻抗衰老精華好用?有冇人可以幫下我?

熱賣及精選
試試大紅瓶

不是靈魂優越於肉體,而是靈魂依賴於肉體。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 差差蚌卡 於 2020-10-22 01:45 PM 發表

話說最近感覺自己d皮膚差左好多,無論搽幾多野都冇咩改善,朋友一同我講話搽抗衰老精華,但我一聽到抗衰老呢三個字,硬係覺得有d抗拒,但如果再唔正視呢個問題,又怕自己個樣真係會愈黎愈殘,最弊係我根本無搽開,又點會知邊隻抗衰老精華好用?有冇人可以幫下我?
用 Dr Zein Obagi 啦, 唔貴抵用, 仲要係皮膚科醫生品牌

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 差差蚌卡 於 2020-10-22 01:45 PM 發表

真心我用過好多貴牌子。 LM 、 CDP,CL。
我而家發現N字頭直銷公司嘅產品真係好好

有興趣PM me

回覆 引用 TOP

推薦使用雅詩蘭黛線雕精華試試

回覆 引用 TOP

抗老精華我覺得clarins double serum都ok,身邊都有朋友介紹
而且好多朋友都話我用完,眼尾d紋有減淡左、 鼻翼附近比較大嘅毛孔都收細返添啊

引用:
原帖由 flirtyougirl 於 2020-10-29 03:26 PM 發表

抗老精華我覺得clarins double serum都ok,身邊都有朋友介紹
我上網search過佢係水+油嘅精華,幾得意咁
不過我未試過呢類型嘅產品,怕搽上面會笠、唔舒服,其實會唔會有呢個情況?

引用:
原帖由 差差蚌卡 於 2020-11-2 01:16 PM 發表

我上網search過佢係水+油嘅精華,幾得意咁
不過我未試過呢類型嘅產品,怕搽上面會笠、唔舒服,其實會唔會有呢個情況?
其實擠出係水、油狀態,之後要係手搓開,再上面
所以都唔會覺得笠

回覆 引用 TOP

Covermark Cell Advanced serum 

回覆 引用 TOP

小紫瓶SOS感覺仲唔錯

回覆 引用 TOP

我上網都見到多人讚,岩岩sogo入手左一套,希望好用啦~

回覆 引用 TOP

做最真实最漂亮的自己,依心而行,别回头,别四顾,别管别人说什么
引用:
原帖由 flirtyougirl 於 2020-10-29 03:26 PM 發表

而且好多朋友都話我用完,眼尾d紋有減淡左、 鼻翼附近比較大嘅毛孔都收細返添啊
呢枝正 特別係宜家呢d天氣用特別適合

新媽媽加入多多指教

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]