• 瀏覽: 11,070
  • 回覆: 136
  • 追帖: 4
佢37歲,唔醜樣但係亦唔算好靚。好瘦,d男人嫌佢太瘦。同陳凱琳一樣瘦。
佢係廈門。一定要嫁比本地男子,唔嫁外地男子。前男友被個雲南妹搶走,所以佢好憎個雲南妹。

我:「其實你點解一定要搵本地男子呢?外地男人唔一定差。」

佢:「外地男子都係窮,吼住我屋企既祖屋同我既身份證(結婚有得遷移戶口到本地咁解),我先唔會扶貧。」

我:「咁外地都有有錢既男仔呀。」

佢:「如果係北京上海既男子當然冇問題,但係d窮地方既男人就唔好諗啦,要我春節要同佢逼火車返河南農村我先唔會咁傻。」

我:「咁外地有錢既男人你接受到?」

佢:「無論外地人定本地人,只要有錢都可以考慮,冇錢唔會諗。本地男子拆遷都有幾千萬攞,外地男子有乜?只會痴住女家食軟飯!」

我竟然無言以對。但係我覺得佢過於強調本土同外來人,對外來人士有歧視,因為外地人貧窮。當然d外來貧窮人士都好現實,想搵個當地既女人結婚settle down。佢講得都唔係冇道理。

我覺得佢咁樣都好難搵到對象。自身條件一般但係要求男人又靚仔又有錢。靚仔又有錢既,大把女揀,又點會揀30幾歲普通樣女仔?
全世界剩女都一樣,冇自知之明,有不切實際既幻想,一輩子單身都係最佳結局🤷‍♀️

熱賣及精選
如果你十年前識咁諗, 早已脫單了

笑死
引用:
原帖由 不知所位 於 2020-10-22 12:18 PM 發表

如果你十年前識咁諗, 早已脫單了
我後生大把高質素男仔揀啦,只係我拒絕性交所以拒絕拍拖姐🤷‍♀️

引用:
原帖由 inco 於 2020-10-22 12:13 PM 發表

佢37歲,唔醜樣但係亦唔算好靚。好瘦,d男人嫌佢太瘦。同陳凱琳一樣瘦。
佢係廈門。一定要嫁比本地男子,唔嫁外地男子。前男友被個雲南妹搶走,所以佢好憎個雲南妹。

我:「其實你點解一定要搵本地男子呢?外地男人唔一定差。」

佢:「外地男子都係窮,吼住我屋企既祖屋同我既身份證(結婚有得遷移戶口到本地咁解),我先唔會扶貧。」

我:「咁外地都有有錢既男仔呀。」

佢:「如果係北京上海既男子當然冇問題,但 ...
佢係你失散咗嘅妹?🤷🏼‍♂️

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 inco 於 2020-10-22 12:21 PM 發表

我後生大把高質素男仔揀啦,只係我拒絕性交所以拒絕拍拖姐🤷‍♀️
你唔性交係咪因為個人造陰道安裝得唔好?🤷🏼‍♂️

引用:
原帖由 風流盲俠花滿樓 於 2020-10-22 12:34 PM 發表

你唔性交係咪因為個人造陰道安裝得唔好?🤷🏼‍♂️
性交令人衰老。唔性交先可以保持青春少女個樣。

廈門經濟算幾OK,有條好出名的單車道,仲有單車道立交橋

引用:
原帖由 inco 於 2020-10-22 12:21 PM 發表

男女就像交易,大家用本錢去換對方既條件
剩女唔揀毒男,請問有錢有型既貪妳面皮下垂嗎

照妳講到咁多選擇,應該揀到唔性交的

有人自己送上門被KO,CASE 已 CLOSE 心情超舒暢 XD

後記:
總有D輸家唔忿氣不停引你去同佢嘈,再不停兜圈搵漏洞造文章
所以當等到有人送上門被KO之後,要做既就係收工等佢飲恨一世
引用:
原帖由 古斯塔夫二世 於 2020-10-22 12:42 PM 發表

廈門經濟算幾OK,有條好出名的單車道,仲有單車道立交橋
係OK所以佢唔肯嫁外來人,因為外來人窮多富少。🤷‍♀️

引用:
原帖由 inco 於 2020-10-22 12:38 PM 發表

女人冇性生活,唔係易啲衰老咩

引用:
原帖由 KAZ327 於 2020-10-22 12:43 PM 發表

男女就像交易,大家用本錢去換對方既條件
剩女唔揀毒男,請問有錢有型既貪妳面皮下垂嗎

照妳講到咁多選擇,應該揀到唔性交的
唔係喔!個個男人都猴擒鹹濕,就算幾靚仔,只要係異性戀,都有性需要🤷‍♀️

廈門好似都多鬼佬,如果嫁鬼佬,去外國住獨立屋,揸車,外國人工高,福利好,工時短,假期多,超過癮

引用:
原帖由 出入活潑的水管 於 2020-10-22 12:46 PM 發表

女人冇性生活,唔係易啲衰老咩
果個係呃人既教科書講法,我懷疑提出呢個觀點既係男人,因為比女人發現唔性交可以保持青春,男人就要靠五姑娘

回覆 引用 TOP

太貼地既文章,唔比like

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 inco 於 2020-10-22 12:38 PM 發表

剛好相反

女人在性生活達到高潮的時候才是分泌雌性激素最旺盛的時候
https://kknews.cc/zh-hk/health/nxjxmeq.html

有人自己送上門被KO,CASE 已 CLOSE 心情超舒暢 XD

後記:
總有D輸家唔忿氣不停引你去同佢嘈,再不停兜圈搵漏洞造文章
所以當等到有人送上門被KO之後,要做既就係收工等佢飲恨一世
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]