• 瀏覽: 11,701
  • 回覆: 9
  • 追帖: 4
引用:
原帖由 inco 於 2020-10-22 12:21 PM 發表

我後生大把高質素男仔揀啦,只係我拒絕性交所以拒絕拍拖姐🤷‍♀️
男女就像交易,大家用本錢去換對方既條件
剩女唔揀毒男,請問有錢有型既貪妳面皮下垂嗎

照妳講到咁多選擇,應該揀到唔性交的

有人自己送上門被KO,CASE 已 CLOSE 心情超舒暢 XD

後記:
總有D輸家唔忿氣不停引你去同佢嘈,再不停兜圈搵漏洞造文章
所以當等到有人送上門被KO之後,要做既就係收工等佢飲恨一世
引用:
原帖由 inco 於 2020-10-22 12:38 PM 發表

性交令人衰老。唔性交先可以保持青春少女個樣。
剛好相反

女人在性生活達到高潮的時候才是分泌雌性激素最旺盛的時候
https://kknews.cc/zh-hk/health/nxjxmeq.html

有人自己送上門被KO,CASE 已 CLOSE 心情超舒暢 XD

後記:
引用:
原帖由 inco 於 2020-10-22 12:46 PM 發表

唔係喔!個個男人都猴擒鹹濕,就算幾靚仔,只要係異性戀,都有性需要🤷‍♀️
妳個圈子全部都係猴擒既鹹濕佬,那是妳自己既責任
就好似妳係貧民窟長大又走唔出去,四圍都係窮人係正常

後記:
引用:
原帖由 inco 於 2020-10-22 12:51 PM 發表

分泌雌性激素並唔會令個女人後生。
實際上一旦破處由少女變成女人
身體就開始衰老,生仔女之後就老得更快
人體係會不斷老化,呢個係唔可以逆轉既事
有性冇性,每個月還是有經期排走一粒卵
雌激素係協助去維持當下狀態

當妳超過左生育時間,就冇需要維持外表去吸引異性
所有到左更年期,冇左雌激素皮膚就會老化得好快

一個50歲既處女外表都一定會是一個亞婆,唔會因為冇性而變得年輕
反而懷胎十月就真係會係母體拎走好多資源

後記:

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 inco 於 2020-10-22 01:09 PM 發表

圈子好細。受行業限制,鹹濕佬特別多。另外本身冇錢,要做嘢,冇得出去周圍識其他男仔🤷‍♀️
其實有錢女同有錢仔都容易搵對象,因為佢地除左有錢仲大把時間做其他嘢。而屋企窮只能攞時間做嘢換錢,現實就係咁殘酷🤷‍♀️
妳知道係自己既問題就好,妳要賴父母賴社會係閣下既事
人出生從來不公平,要靠自己去逆轉

後記:

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 留金對月 於 2020-10-25 08:34 AM 發表

俾我見到都嘔,點會同佢性交!😅
一件食物
保鮮期內係全價,就快過期係半價,已經過期係送都無人要

過期女,就好似發霉食物一樣
只係好多過晒期既當自己仲係上菜

離婚好,喪偶好,有錢有本事都會搵到年輕貌美
過左30歲仲幻想自己會遇到白馬王子真係黐L線

呢D人通常會話自己後生大把人追,掩釋無人要既事實

後記:
引用:
原帖由 inco 於 2020-10-25 11:28 AM 發表

睇下乜食物啦,d紅酒就越老越貴😏
紅酒並唔係越老越貴的

只係某一年特別靚,先多人追捧

如果妳難飲到爆,擺100年都冇用

況且紅酒保質期未過,妳就經都收埋了

後記:
引用:
原帖由 inco 於 2020-10-25 11:57 AM 發表

你咁講係因為你覺得女人既價值只係生仔。但作為女人我唔會咁樣否定自身。淨係生仔咁同生育機器有乜分別?都唔需要讀書做嘢賺錢啦,一成年就嫁人生仔囉
妳做到既野25歲女人都做到
妳做唔到既野25歲女人做到

除非追妳個成本低D,甚至倒貼
否則點解唔揀個多D功能?
同妳談既係愛情,同25歲談既就唔係愛情?

我有本事,從來冇要求太太有事業成就
返唔返工,對頭家影響唔大
依然係樓照供,車照揸,工人照請

女人讀書入好公司係為左入個好圈子
有機會遇到好條件既人,有得係入面揀

妳越想事業強大,只會導致妳既選擇變得更少

後記:
引用:
原帖由 inco 於 2020-10-25 12:47 PM 發表

咁係你冇將你老婆當係人,難聽講句你只係覺得屋企養多隻狗仔🤷‍♀️
妳真係好笑,人地幸福妳就唔抵得
唔返工係為左教導孩子,各司其職我支持架
你會將幾球資產放係隻狗到嗎?

妳讀咁多書咁努力工作咁挑剔就係為左搵個男人返黎養佢轉頭?

後記:
引用:
原帖由 inco 於 2020-10-25 01:07 PM 發表

靠老公養&自己養自己,兩樣都係生存方式,冇乜話靠老公養就更幸福。打工要睇老細面色,靠老公養,要睇老公面色。
呢D野睇信任既
妳做得唔好就自然會覺得老闆想炒妳

妳要自己搵份錢冇問題,個人喜好
是否幸福就睇妳有冇壓力去做呢件事

事實係50歲既妳結果係點?
有冇係鮮肉既角色去睇妳個老妖怪?

後記:

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]