• 瀏覽: 12,642
  • 回覆: 136
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 風流盲俠花滿樓 於 2020-10-22 01:44 PM 發表

佢作為一個八婆,真係乜都關佢事㗎🤷🏼‍♂️
你點知出帖個樓主係女人?

熱賣及精選
引用:
原帖由 inco 於 2020-10-22 12:13 PM 發表

佢37歲,唔醜樣但係亦唔算好靚。好瘦,d男人嫌佢太瘦。同陳凱琳一樣瘦。
佢係廈門。一定要嫁比本地男子,唔嫁外地男子。前男友被個雲南妹搶走,所以佢好憎個雲南妹。

我:「其實你點解一定要搵本地男子呢?外地男人唔一定差。」

佢:「外地男子都係窮,吼住我屋企既祖屋同我既身份證(結婚有得遷移戶口到本地咁解),我先唔會扶貧。」

我:「咁外地都有有錢既男仔呀。」

佢:「如果係北京上海既男子當然冇問題,但 ...
佢講嘅嘢無錯,男又好女又好,都會想透過婚嫁去改變自己嘅經濟情況,所以好多本地有房產女人唔嫁外地人,我表妹就係例子,係廈門做生意,又買千萬樓,屋企又有拆遷房分到島內幾百萬嘅樓,但搵到個港男,仲要唔做嘢失業,屋企人嫌棄佢男友到不成,唔準佢嫁依個港男,覺得對方係外地又窮好無面,內地婚嫁好強調門當戶對。

引用:
原帖由 一個討論者3.0 於 2020-10-22 01:46 PM 發表

你唔駛理佢係咪女人,佢覺得佢自己係就得🤷🏼‍♂️在下尊重佢嘅意願視佢為女人,仲係一位八婆🤷🏼‍♂️

引用:
原帖由 一個討論者3.0 於 2020-10-22 01:46 PM 發表

https://youtu.be/DV7pmxrp1jE
聽下就知係女人聲啦

引用:
原帖由 風流盲俠花滿樓 於 2020-10-22 01:52 PM 發表

你唔駛理佢係咪女人,佢覺得佢自己係就得🤷🏼‍♂️在下尊重佢嘅意願視佢為女人,仲係一位八婆🤷🏼‍♂️
正確來講,係一個一針見血既八婆

引用:
原帖由 lulunanahk 於 2020-10-22 01:47 PM 發表

佢講嘅嘢無錯,男又好女又好,都會想透過婚嫁去改變自己嘅經濟情況,所以好多本地有房產女人唔嫁外地人,我表妹就係例子,係廈門做生意,又買千萬樓,屋企又有拆遷房分到島內幾百萬嘅樓,但搵到個港男,仲要唔做嘢失業,屋企人嫌棄佢男友到不成,唔準佢嫁依個港男,覺得對方係外地又窮好無面,內地婚嫁好強調門當戶對。
有時要衡量下,唔係下下講錢講身家。你表妹自己咁有錢,又何須介意個男人食軟飯?🤷‍♀️

妳已榮獲本年度香討最膠大獎

引用:
原帖由 inco 於 2020-10-22 02:53 PM 發表

正確來講,係一個一針見血既八婆
在下插到你出血呀🤷🏼‍♂️

乜樓主連37歲剩女都溝唔到呀?可悲

引用:
原帖由 inco 於 2020-10-22 12:13 PM 發表

佢37歲,唔醜樣但係亦唔算好靚。好瘦,d男人嫌佢太瘦。同陳凱琳一樣瘦。
佢係廈門。一定要嫁比本地男子,唔嫁外地男子。前男友被個雲南妹搶走,所以佢好憎個雲南妹。

我:「其實你點解一定要搵本地男子呢?外地男人唔一定差。」

佢:「外地男子都係窮,吼住我屋企既祖屋同我既身份證(結婚有得遷移戶口到本地咁解),我先唔會扶貧。」

我:「咁外地都有有錢既男仔呀。」

佢:「如果係北京上海既男子當然冇問題,但 ...
我朋友香港+深圳 兩邊人呢 唔計香港 深圳一套南山區 係佢4套啦 以為自己好勁咩

37歲,老女人,還要找有錢人做對象,除非好靚女佢自己一個過世把啦

引用:
原帖由 inco 於 22/10/2020 13:09 發表

圈子好細。受行業限制,鹹濕佬特別多。另外本身冇錢,要做嘢,冇得出去周圍識其他男仔🤷‍♀️
其實有錢女同有錢仔都容易搵對象,因為佢地除左有錢仲大把時間做其他嘢。而屋企窮只能攞時間做嘢換錢,現實就係咁殘酷🤷‍♀️
呃我咩、若果真係做到無得訓既話、咁做法做邊行都發啦、窮先多時間

引用:
原帖由 inco 於 2020-10-22 12:38 PM 發表

性交令人衰老。唔性交先可以保持青春少女個樣。
性交可以激發荷爾蒙分泌,煥發青春。

引用:
原帖由 inco 於 2020-10-22 12:51 PM 發表

分泌雌性激素並唔會令個女人後生。
實際上一旦破處由少女變成女人
身體就開始衰老,生仔女之後就老得更快
理論歸理論  
唔攪野人到中年身體都會衰老
係人都會老
適當性生活仲會令女性容光煥發
其實姑姑你.....主觀性強 睇野客觀D好😅

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]