• 瀏覽: 1,683
  • 回覆: 24
佢話,我搵男友首要有feel,冇feel拍唔到拖結婚更加冇可能做到。我話,咁如果你一直冇搵到個有feel咁你點算?你37歲了,40都來緊,你仲有好多機會咩?比你搵到個有feel但佢對你冇feel唔揀你咁你又點算?難道你一直單身?
佢無言以對!

熱賣及精選
又係一個剩女都溝唔到嘅可憐蟲

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 超級大作業 於 2020-10-22 11:31 AM 發表

佢話,我搵男友首要有feel,冇feel拍唔到拖結婚更加冇可能做到。我話,咁如果你一直冇搵到個有feel咁你點算?你37歲了,40都來緊,你仲有好多機會咩?比你搵到個有feel但佢對你冇feel唔揀你咁你又點算?難道你一直單身?
佢無言以對! ...
更差的Feel係:
對錢對高薪厚職不對人。
能幫她脫貧,
提高生活水平的誘惑勝於一切。
但不能怪她,
因人人如此吊高賣。
所以,
本地貴兩階,
即外地你能溝到A女,
本地你只能溝到C女

笑死
西西又發作

引用:
原帖由 HEGSWF 於 2020-10-22 12:10 PM 發表

西西又發作
x2

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 不知所位 於 2020-10-22 12:08 PM 發表

更差的Feel係:
對錢對高薪厚職不對人。
能幫她脫貧,
提高生活水平的誘惑勝於一切。
但不能怪她,
因人人如此吊高賣。
所以,
本地貴兩階,
即外地你能溝到A女,
本地你只能溝到C女 ...
有樣嘢可以睇到女人揀男人共同點:有錢佬冇單身😏😏

引用:
原帖由 超級大作業 於 2020-10-22 11:31 AM 發表

佢無言以對!
冇feel點上床?
你咁即係叫佢下半世去做雞啫!

回覆 引用 TOP

你同佢講無feel唔拍拖結婚住,做住炮友先。

回覆 引用 TOP

引用:

佢無言以對!
唔係喎, 如果無feel都結婚 讀完書出黎做野求其搵個對象就結得啦, 甚至無經濟能力 16歲結婚都得 繼續同家人住都得

你會唔會16歲結婚呢

回覆 引用 TOP

引用:

佢無言以對!
佢單身又關你咩事呢?請問?

引用:

佢無言以對!
西叔出沒注意

回覆 引用 TOP

有錢就feel

回覆 引用 TOP

feel,係用錢換返黎,佢唔知咩

回覆 引用 TOP

西叔轉基啦!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]