• 瀏覽: 24,563
  • 回覆: 34
  • 追帖: 3
請問各位Brother們,為咗溝到女神,你可以去到幾盡呢?

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2020-10-21 07:53 PM 發表

名譽掃地,妻離子散~
吓…咁激!值唔值得先?

引用:
原帖由 babyvvai 於 2020-10-21 08:04 PM 發表

典解要去溝女神 而唔係俾女神溝
咁…比女神溝你又可以去到幾盡?佢叫你切J你願意嗎?

引用:
原帖由 dc31 於 2020-10-21 07:57 PM 發表

托塔都得!
為女死為女亡,為女畀人拉入雜差房亦在所不惜!
為女死都得…咁要切J得唔得?

引用:
原帖由 dc31 於 2020-10-21 08:41 PM 發表

切J梗係唔得喇,溝女神都係為左下半身既幸福,勿忘初心呀!
但女神話你可為佢死,但唔為佢切J,即係唔愛佢喇!

引用:
原帖由 bigbean 於 2020-10-21 08:46 PM 發表

小頭性大頭
唔明?可否詳細解釋…

引用:
原帖由 dc31 於 2020-10-21 08:53 PM 發表

士為知己者死!女神又點會捨得一個肯為自己而死既人而要佢切J先,況且切左J對女神都無好處!
女神話你條J會褻瀆神明…所以要同你淨身,唔係又點可與女神同行呢!

引用:
原帖由 消失的香蕉 於 2020-10-21 08:55 PM 發表

檔埋條底褲
咁叫去盡㗎嗱?

引用:
原帖由 derrickt 於 2020-10-21 08:56 PM 發表

忘恩負義、身敗名裂、家破人亡、妻離子散、錢財散盡、孤獨終老…😭😩
孤獨終老都出埋…你都好x野吓…

引用:
原帖由 yuk777044 於 2020-10-21 09:00 PM 發表

成碌鳩俾晒佢
咁…佢話攞嚟餵狗🐕‍🦺都得?

引用:
原帖由 港女小說 於 2020-10-21 09:07 PM 發表

寫俾我睇㗎?
嚇…自認女神??真係豬西🐷都識爬樹🌳

引用:
原帖由 港女小說 於 2020-10-21 09:11 PM 發表

咁你又知我唔係?
因為通常女神都係不食人間煙火,唔會響香討出現的🤪🤪🤪

引用:
原帖由 江南疑惑的豬豬 於 2020-10-21 09:17 PM 發表

我住私樓揸架超跑仲爽
咁你無住私樓無車就唔識溝女?

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 丁常唔多旺 於 2020-10-22 10:34 AM 發表

做咗幾十年人明白到女人係要呃返嚟,等佢同你一齊先開始溝。一開始就溝成功率好低。
師兄講得啱!

依家我件大波女友當年都係咁呃返嚟㗎😬

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]