• 瀏覽: 4,256
  • 回覆: 49
  • 追帖: 1
因為男友沒有回覆我節日的祝福發圖,直到晚上我再發一句「連Seasons Greetings 都唔回咁無禮貌」。
只是因為咁,佢不讀不回我之後的所有訊息。未發生這件事前,佢會很快讀訊息,必要回時,便很快回覆。
連在街上偶遇佢時,佢都唔俾我親口解釋,我當時的原因。最初以為佢會下火後無事,點知事情差不多發生了一年,我們的關係就這樣完結。

熱賣及精選
引用:
原帖由 MayMay_BB 於 2020-10-20 08:44 PM 發表

因為男友沒有回覆我節日的祝福發圖,直到晚上我再發一句「連Seasons Greetings 都唔回咁無禮貌」。
只是因為咁,佢不讀不回我之後的所有訊息。未發生這件事前,佢會很快讀訊息,必要回時,便很快回覆。
連在街上偶遇佢時,佢都唔俾我親口解釋,我當時的原因。最初以為佢會下火後無事,點知事情差不多發生了一年,我們的關係就這樣完結。 ...
佢根本唔愛妳。呢啲人唔值得您愛。你可以甩身,您應該慶幸。

引用:
原帖由 山下巨額美人 於 2020-10-21 03:21 AM 發表

唔好令個男人討厭你
你的意思係我這句話足夠令佢討厭我!

引用:
原帖由 Windermere 於 2020-10-21 12:20 AM 發表

佢根本唔愛妳。呢啲人唔值得您愛。你可以甩身,您應該慶幸。
其實我都有咁諗過,我可能唔係佢最理想果杯茶。佢要有樣,有身材,我只得一樣。所以佢對我不熱情,有點疏離。

引用:
原帖由 MayMay_BB 於 2020-10-21 07:01 AM 發表

妳話佢無禮貌很傷他心。
男人都係人,換著妳,妳也不開心。
我也試過發脾氣打了一些很情緒化的話,對方走了。不是每個人都能接受。

別去輕易否定自己
你擁有你的天地
沒人能夠把你定義
快樂才是真諦
引用:
原帖由 MayMay_BB 於 2020-10-21 07:03 AM 發表

其實我都有咁諗過,我可能唔係佢最理想果杯茶。佢要有樣,有身材,我只得一樣。所以佢對我不熱情,有點疏離。
如果真的是這樣...算了最好。不要在人前顯得卑微。

別去輕易否定自己
你擁有你的天地
沒人能夠把你定義
快樂才是真諦
引用:
原帖由 冬天的冰雪 於 2020-10-21 08:13 PM 發表

妳話佢無禮貌很傷他心。
男人都係人,換著妳,妳也不開心。
我也試過發脾氣打了一些很情緒化的話,對方走了。不是每個人都能接受。
我會睇下自己有無份錯,如果有就唔會唔承認。
呢句話之後我都知衰咗,馬上承認自己應由佢立場看呢件事,但係佢都唔理我。
其實雖然佢做服務行業,大家的假期係佢最忙的時間,但是佢心中有無我可想而知。
佢試過好耐唔見我都得,究竟佢有幾愛我。試過挑剔我身型,但我一d都唔c9,佢要求高。

引用:
原帖由 冬天的冰雪 於 2020-10-21 08:15 PM 發表

如果真的是這樣...算了最好。不要在人前顯得卑微。
係呀!佢成日要人奉承,同佢一齊無晒自我,有朋友話佢是難相處類型。

引用:
原帖由 MayMay_BB 於 2020-10-21 08:27 PM 發表

我會睇下自己有無份錯,如果有就唔會唔承認。
呢句話之後我都知衰咗,馬上承認自己應由佢立場看呢件事,但係佢都唔理我。
其實雖然佢做服務行業,大家的假期係佢最忙的時間,但是佢心中有無我可想而知。
佢試過好耐唔見我都得,究竟佢有幾愛我。試過挑剔我身型,但我一d都唔c9,佢要求高。 ...
睇多一次妳的故事,講真,我覺得無理由因為咁小的句話不讀不回。
厭倦請講,分手可以,不讀不回算男人嗎?以為他發生了甚麽意外,連一個分手解釋也沒有換我也接受不了。

別去輕易否定自己
你擁有你的天地
沒人能夠把你定義
快樂才是真諦
引用:
原帖由 MayMay_BB 於 2020-10-21 08:29 PM 發表

係呀!佢成日要人奉承,同佢一齊無晒自我,有朋友話佢是難相處類型。
打沉妳自尊心。

別去輕易否定自己
你擁有你的天地
沒人能夠把你定義
快樂才是真諦
引用:
原帖由 冬天的冰雪 於 2020-10-21 08:48 PM 發表

睇多一次妳的故事,講真,我覺得無理由因為咁小的句話不讀不回。
厭倦請講,分手可以,不讀不回算男人嗎?以為他發生了甚麽意外,連一個分手解釋也沒有換我也接受不了。 ...
朋友你是男還是女的?只想知道不同性別可能對此事有不同看法。

引用:
原帖由 冬天的冰雪 於 2020-10-21 08:49 PM 發表

打沉妳自尊心。
佢自己有點自戀同自大。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 MayMay_BB 於 2020-10-21 07:01 AM 發表

咁兒戲

回覆 引用 TOP

一年啦,重等?要返黎晨早就返左黎

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]