• 瀏覽: 8,017
  • 回覆: 68
  • 追帖: 1
熱賣及精選
引用:
原帖由 MayMay_BB 於 2020-10-20 08:44 PM 發表

因為男友沒有回覆我節日的祝福發圖,直到晚上我再發一句「連Seasons Greetings 都唔回咁無禮貌」。
只是因為咁,佢不讀不回我之後的所有訊息。未發生這件事前,佢會很快讀訊息,必要回時,便很快回覆。
連在街上偶遇佢時,佢都唔俾我親口解釋,我當時的原因。最初以為佢會下火後無事,點知事情差不多發生了一年,我們的關係就這樣完結。
發生咗一年咁耐應該完結啦

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 天才 於 2020-11-1 10:06 PM 發表

依家知道都未遲,結婚後仲煩。
其實佢係一位離過婚的男人,有個已成年兒子。依家諗番都覺得佢前妻好鬼慘。

引用:
原帖由 MayMay_BB 於 2020-11-1 10:14 PM 發表

其實佢係一位離過婚的男人,有個已成年兒子。依家諗番都覺得佢前妻好鬼慘。
好鬼慘咪早啲分好過遲囉,咁大年紀添

引用:
原帖由 天才 於 2020-11-1 10:04 PM 發表

發生咗一年咁耐應該完結啦
只想大家評論一下誰人的責任多些。我是不是有錯。因為從我們的媒人的態度,好似全都是我錯,我真的很委屈。

引用:
原帖由 天才 於 2020-11-1 10:17 PM 發表

好鬼慘咪早啲分好過遲囉,咁大年紀添
所以當我找到真正原因時,有甩難的感覺。

引用:
原帖由 MayMay_BB 於 2020-11-1 10:17 PM 發表

只想大家評論一下誰人的責任多些。我是不是有錯。因為從我們的媒人的態度,好似全都是我錯,我真的很委屈。
如果又火爆又唔好要嚟有咩用?日後都多多拗撬咪棧辛苦,唔知你做錯咗啲乜?但就算做錯會唔會大家諒解呢?

引用:
原帖由 MayMay_BB 於 2020-11-1 10:19 PM 發表

所以當我找到真正原因時,有甩難的感覺。
有甩難的感覺就要開心啲唔好諗咁多

引用:
原帖由 天才 於 2020-11-1 10:20 PM 發表

如果又火爆又唔好要嚟有咩用?日後都多多拗撬咪棧辛苦,唔知你做錯咗啲乜?但就算做錯會唔會大家諒解呢?
佢係自戀狂,唔接受別人批評。就算係佢自己無禮貌。這便是自戀狂的人格障礙之一。

引用:
原帖由 MayMay_BB 於 2020-11-1 10:29 PM 發表

佢係自戀狂,唔接受別人批評。就算係佢自己無禮貌。這便是自戀狂的人格障礙之一。
如果咁樣都唔會有好日子過啦

引用:
原帖由 天才 於 2020-11-1 10:46 PM 發表

如果咁樣都唔會有好日子過啦
其實我都係得到同事的提醒,點解我口中的他咁貪靚,連女人都可以出到門口,佢都仲未得,先開始懷疑佢係自戀狂。
然後在網絡上看相關的文章,赫然發現自己同佢一起的經歷有8至9成都中了自戀情人戀愛的套路,才驚覺真相如此。

引用:
原帖由 MayMay_BB 於 2020-11-1 11:34 PM 發表

其實我都係得到同事的提醒,點解我口中的他咁貪靚,連女人都可以出到門口,佢都仲未得,先開始懷疑佢係自戀狂。
然後在網絡上看相關的文章,赫然發現自己同佢一起的經歷有8至9成都中了自戀情人戀愛的套路,才驚覺真相如此。
諗起都恐怖

引用:
原帖由 寒冬遇樓盤 於 2020-11-5 12:52 PM 發表

交一個朋友難,失去一個人往往一句說話
但我問了很多朋友,十個有九個都唔覺得這件事有我錯。
不是你的,無論如何都不是你。
和此人相處太難,要事事順從,如坐針氈,失去自我,無謂辛苦自己。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]