• 瀏覽: 2,587
  • 回覆: 44
佢:比你揀,你會揀個28歲中等姿色的女人仔定揀個38歲樣好靚的女人仔?
我:28歲果個啦梗係!
佢:你冇病呀嘛?38歲仲生到仔,點解唔揀佢?佢靚過28歲果個喎,你地男人唔係中意靚女架咩?
我:個28歲的都中等姿色,女人後生始終係着數啲,38歲keep得點好一定好多方面比唔上28歲,現實就係咁!

佢無言以對!

熱賣及精選
引用:
原帖由 超級大作業 於 2020-10-20 05:46 PM 發表

佢:比你揀,你會揀個28歲中等姿色的女人仔定揀個38歲樣好靚的女人仔?
佢:你冇病呀嘛?38歲仲生到仔,點解唔揀佢?佢靚過28歲果個喎,你地男人唔係中意靚女架咩?
我:個28歲的都中等姿色,女人後生始終係着數啲,38歲keep得點好一定好多方面比唔上28歲,現實就係咁!

佢無言以對! ...
38嘅女人身段可以放到柔軟,而28就未必願意喎,作業。

生有時
死有時
相聚有時
別離有時
安好
勿念
引用:
原帖由 不基含情的妹頭 於 2020-10-20 06:40 PM 發表

38嘅女人身段可以放到柔軟,而28就未必願意喎,作業。
你講的糸你個人推測並不是肯定

咁又要睇下個男幾多歲

回覆 引用 TOP

夕陽無限好

笑死
唔通真係徐娘半老,風韻猶存咩。
梗係要個後生啦。

引用:
原帖由 超級大作業 於 2020-10-20 05:46 PM 發表

佢無言以對! ...
我會兩個揀晒

引用:

佢無言以對! ...
28醉技巧上沒有那麼叻叻

38醉技巧上巧叻叻一舉手一投放

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dc31 於 2020-10-20 09:09 PM 發表

梗係要個後生啦。
男人心理女人點會明白😘

引用:
原帖由 dc31 於 2020-10-20 09:09 PM 發表

梗係要個後生啦。
完來DC你……咁識……

生有時
死有時
相聚有時
別離有時
安好
勿念
引用:
原帖由 超級大作業 於 2020-10-20 09:31 PM 發表

男人心理女人點會明白😘
佢地明架,扮唔明咋!

引用:
原帖由 不基含情的妹頭 於 2020-10-20 09:40 PM 發表

完來DC你……咁識……
男人個個都識架。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dc31 於 2020-10-20 10:07 PM 發表

佢地明架,扮唔明咋!
冇錯!否則佢地唔會幾十歲人扮後生,因為佢地自知女人青春最有價值

引用:
原帖由 不知所位 於 2020-10-20 09:03 PM 發表

夕陽無限好
未必咁多人欣賞夕陽😘

引用:
原帖由 風雅頌 於 2020-10-20 09:24 PM 發表

我會兩個揀晒
你冇市場,建議你去媾黑人😘😘

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]