• 瀏覽: 6,626
  • 回覆: 60
我最近睇一D KISS戲合集 , 發現KISS戲三種 ...

1,嘟嘴KISS
2,啜嘴KISS ... 即係男方啜住女方上唇 , 女方啜住男方下唇
(原來覺得拍戲先會咁KISS , 但唸唸下 , 可能係我無經驗姐 ... ^.^")
3,FRENCH KISS(濕吻)

姐妹們鐘意邊種???

熱賣及精選
姐妹們點比男友kiss?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 財閥政治 於 2020-10-20 08:49 AM 發表

我最近睇一D KISS戲合集 , 發現KISS戲三種 ...

1,嘟嘴KISS
2,啜嘴KISS ... 即係男方啜住女方上唇 , 女方啜住男方下唇
(原來覺得拍戲先會咁KISS , 但唸唸下 , 可能係我無經驗姐 ... ^.^")
3,FRENCH KISS(濕吻)

姐妹們鐘意邊種??? ...
喜歡的,濕,不喜歡的,幹

引用:
原帖由 花膠公子88 於 2020-10-20 12:27 PM 發表

死勒,我睇唔明tim。。。
花兄可唔可以解釋一下?😅

俾得既相當於全個身任啜

回覆 引用 TOP

系錫橫定直果個咀先

所有嘅大人都試過係細路,雖然,只有少數人記得。
其實我都想問下,真實生活中,有無人真係用2.既方法kiss既呢?

引用:
原帖由 財閥政治 於 2020-10-20 02:47 PM 發表

喜歡的男生,女女立即要申利,濕吻,不算喜歡的,乾吻,錫下面算了

回覆 引用 TOP

點kiss都好啦,是L旦。最重要係,我好憎d人口水好大陣口水味。
我會即刻抹咀。

回覆 引用 TOP

kiss small mouth

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 花膠公子88 於 2020-10-20 12:27 PM 發表

是乾不是幹,姊妹字都寫錯

引用:
原帖由 財閥政治 於 2020-10-20 02:47 PM 發表

咁都唔明??唔怕.....等鄭列瓊話你知!!
https://www.youtube.com/watch?v=AuAAQY5wPW4

回覆 引用 TOP

嘴巴嘟嘟

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]